Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μαθήματα διαλογισμού αυτογνωσίας

Νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων διαλογισμού και αυτογνωσίας, ξεκινά την Πέμπτη 13/02/2014 και κάθε Πέμπτη στις 7,00 στο Βόλο, Μαυροκορδάτου 169 τηλέφωνα 6972927884, 6986993060

Η εξάρτηση του ανθρώπου από τα υλικά αγαθά τον οδήγησε στο άγχος, στην απογοήτευση, στην κατάθλιψη, και στην αυτοκτονία.
Η Γνώση του εαυτού του τον οδηγεί στην γαλήνη ,την ισορροπία ,την χαρά, τη δημιουργία, την ικανοποίηση.
Η επαναστατική μέθοδος διαλογισμού ΣΑΧΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ  είναι ο μοναδικός δρόμος να ανακαλύψει το πραγματικό πλούτο και την αληθινή χαρά,  να ανακαλύψει τον εαυτό του. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.