Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στη Στοκχόλμη η Αλόννησος

Στη Στοκχόλμη η ΑλόννησοςΗ ενίσχυση των δεσμών επικοινωνίας με την Σκανδιναβία και ειδικότερα τη Σουηδική τουριστική αγορά, τίθενται στο επίκεντρο των προσπαθειών που αναπτύσσει η Δημοτική Αρχή της Αλοννήσου. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συμμετοχή του νησιού, με δικό του περίπτερο, στην έκθεση «Ελληνικό πανόραμα» της Στοκχόλμης, που θα διαρκέσει έως και σήμερα. Η συμμετοχή του νησιού στη συγκεκριμένη έκθεση, εντάσσεται στο σκεπτικό ότι «οι Σκανδιναβικές αγορές έχουν πάντα το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα, γεγονός που μεταφράζεται σε περισσότερους από 1,5 εκ. επισκέπτες ετησίως, οι οποίοι στην συντριπτική πλειονότητα τους έχουν ιδιαίτερα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διοργάνωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοχευμένο workshop με τη συμμετοχή εκπροσώπων των tour operators που δραστηριοποιούνται στις Σκανδιναβικές αγορές, τουριστικών γραφείων και αεροπορικών εταιριών. Σημαντικός είναι επίσης ο κύκλος συναντήσεων με τουρ οπερέϊτορς του εξωτερικού, αλλά και τα οφέλη που εκτιμάται ότι θα αποκομίσει το νησί από την συμμετοχή του στην παραπάνω, διεθνούς εμβέλειας, διοργάνωση.
Πριν και μετά το Grekland Panorama, προγραμματίζονται, εξάλλου, και άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και γαστρονομικού χαρακτήρα, που θα ενισχύσουν συμπληρωματικά την παρουσίαση της Ελλάδας.
Η Αλόννησος συμμετέχει με έντυπο και οπτικό υλικό, κυρίως δε με εκπροσώπους οι οποίοι πραγματοποιούν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και στελέχη του συγκεκριμένου χώρου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται, για την ανάπτυξη του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger