Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δεν σταματάει πουθενά η ΑΕΚ!


Για δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες μέρες η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του πρωτοπόρου Εθνικού! Συγκεκριμένα, η Ένωση νίκησε με 3-1 σετ την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Volleyleague.

Το ματς
ΑΕΚ και Εθνικός πήγαιναν πολύ κοντά στο σκορ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως η Ένωση έδειξε να βελτιώνει μπλοκ και υποδοχή και πήρε μικρό προβάδισμα (18-15). Έπειτα, εκμεταλλεύτηκε την καλή της ψυχολογία και την ώθηση από τον κόσμο, με αποτέλεσμα να φτάσει στο 1-0 στα σετ, με χαρακτηριστική άνεση.
Στη συνέχεια, τα λάθη στο ξεκίνημα έκαναν και το δεύτερο σετ να μοιάζει με το προηγούμενο. Αν και η Ένωση, έδειξε καλά στοιχεία και είχε το πάνω χέρι, μια κοιλιά που έκανε στη μέση του σετ, όμως έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να φέρουν το ματς στα ίσα (1-1).
Στο τρίτο σετ, η ΑΕΚ της Καρδιάς έκανε ακριβώς το ίδιο. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με ένα σερί ισοφάρισε (17-17) κι από εκεί και πέρα πήρε και κεφάλι (23-21), χωρίς να το χάσει ποτέ. Έτσι, έκανε το 2-1 σετ και βρέθηκε σε θέση οδηγού.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με ακόμα περισσότερη ενέργεια στο τέταρτο σετ και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σταθερή διαφορά (20-12), με τον Εθνικό να δείχνει να τα έχει χαμένα. Αυτό ήταν κάτι που έδωσε στην ΑΕΚ το τελικό 25-18 και κατά συνέπεια τη νίκη.
Τα σετ: 25-19, 19-25, 25-22, 25-18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger