Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Με διαταγή Σαμαρά

Μετά το τελευταίο επικοινωνιακό φιάσκο και την αναποτελεσματικότητα των εντολών Σαμαρά το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου υποχρεώθηκε σε άτακτη αλλαγή πλεύσης.

Κύριο μέλημα ήταν, είναι και θα παραμείνει η τόνωση του ηγετικού προφίλ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το σθένος και η αποφασιστικότητα του. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην απο-φασιστικότητα του.

Η εγκαινίαση της λέξεως “διαταγή” ουδώλως και απασχόλησε το επιτελείο του πρωθυπουργού. Αντιθέτως όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα, που κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως ανήκει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος υποστήριξε πως, μετά το πρόσφατο ταξίδι στο Άγιο Όρος φωτίστηκε τόσο πολύ, που δεν μπορεί να το διαχειριστεί, οπότε που και που θα πετάει και καμία ιδέα.

Με την πρώτη διαταγή Σαμαρά η τετραετία γίνεται ένας χρόνος και δέκα μήνες. Η διαταγή αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

(Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την ανακοίνωση σήμερα 14 Φλεβάρη, αλλά επειδή το έθνος έπρεπε να γιορτάσει με πλήρη κατάνυξη την ημέρα του Αγίου, επιλέχθηκε η Δευτέρα ως πιο κατάλληλη ημέρα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger