Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη νέα Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας


Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υποδομών-Περιβάλλοντος ΠΕ Μαγνησίας και Β. Σποράδων παραμένει ο Γεώργιος Καλτσογιάννης

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
Τους νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη  Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – Κοινωνικής Συνοχής – Νεολαίας – Εθελοντισμού- Απασχόλησης αναλαμβάνει η περιφερειακή σύμβουλος κ. Δωροθέα  Κολινδρίνη Χαλαστάρα.
 Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος-Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο Χρήστος Καλομπάτσιος, ενώ Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας – Δημόσιας Υγείας –  Μεταφορών και Επικοινωνιών αναλαμβάνειε ο Γεώργιος Τσίγκας. Οι εντεταλμένοι σύμβουλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι οι εξής:
Εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού-Εθελοντισμού: Μαρία Μαμάρα
Εντεταλμένη  σύμβουλος για θέματα Τουρισμού: Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη
Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υποδομών-Περιβάλλοντος  ΠΕ Μαγνησίας       και Β. Σποράδων : Γεώργιος Καλτσογιάννης
Μήνυμα προς τους αντιπεριφερειάρχες
Με έμφαση στην στρατηγική στόχευση και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός καθόρισε και  προχώρησε  σήμερα στην ανακοίνωση των θεματικών αντιπεριφερειαρχών και των τομέων που καλύπτουν.
Ο κ. Κ. Αγοραστός απευθυνόμενος στους νέους αντιπεριφερειάρχες μεταξύ των άλλων δήλωσε:
  • Δουλειά μέχρι την τελευταία μέρα
  • Αξιοποιούμε κάθε ώρα της θητείας μας
  • Ανοιχτά τα γραφεία σε όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς
  • Με σεβασμό και ενδιαφέρον στον συνάνθρωπό μας, τιμώντας στο ακέραιο την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες το 2010
  • Δύναμη, υπομονή, επιμονή, σύνεση, συνεργασία, συνέργεια και αποτελεσματικότητα
Ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους τρεις θεματικούς περιφερειάρχες, την κ. Μαρία Μαμάρα, τον  κ. Γεώργιο Καλτσογιάννη και  την κ. Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στη λειτουργία και παραγωγή του έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους », τόνισε ο περιφερειάρχης και συνέχισε:
«Μόνο με συλλογική ηγεσία-συλλογική δουλειά  μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που θέτουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά και οι Θεσσαλοί πολίτες. Σωστή διαχείριση του χρόνου για να έχουμε ακόμη θετικά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger