Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σκιαθίτης υποψήφιος δήμαρχος διαχωρίζει την Σκιάθο από της Σποράδες δεν θέλει καμία συνεργασία?


Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου, επισημαίνεται ότι :
«Θεωρούμε ως μείζον θέμα τις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Η εξάρτησή μας από τις ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες μάς αντιμετωπίζουν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, με ακατάλληλα πλοία η άβολα δρομολόγια, και το κυριότερο, υψηλά κόμιστρα, πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό. Οι δικές μας ενέργειες, έχουν εξασφαλίσει ότι σε 6 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μας, η Σκιάθος θα μπορέσει να απεξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις εταιρείες.

Οι ενέργειες μέχρι στιγμής, είναι προς την κατεύθυνση αυτή, είμαστε σε επαφή με δημάρχους άλλων νησιών, και υπάρχει μεγάλη προθυμία να μας βοηθήσουν, υποδεικνύοντας τον τρόπο που απέκτησαν μεταφορική ανεξαρτησία. Έχουν επίσης εκδηλώσει την επιθυμία τους για εμπορική-επαγγελματική συνεργασία με το «βαρύ όνομα» που λέγεται Σκιάθος. Όλα αυτά κάνουν ακόμη ευκολότερο τον τελικό σκοπό μας. Ετσι λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι το μεγάλο όνειρο κάθε συμπολίτη μας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα».
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι «οι πόροι έχουν ήδη βρεθεί, είναι μόνο η αρχή, και με κατάλληλες κινήσεις η απόκτηση πλοίου, που να καλύπτει τις ανάγκες μας με αξιοπρέπεια, μπορεί να θεωρηθεί ως γεγονός. Ακόμη, η μελέτη τρόπου αγοράς, αλλά και η ανταποδοτική μελέτη κόστους και απόδοσης που έχουμε, είναι έτοιμες.
Για αυτό είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι είναι εφικτό να γίνει η αγορά 2 ιπτάμενων δελφινιών και η δρομολόγηση τους στις γραμμές Σκιάθου -Θεσσαλονίκης και η απόπειρα για πρώτη φορά σε νέα γραμμή Σκιάθου-Πειραιά ή Ραφίνας.
Στόχος γενικότερα είναι να μπορούν όλοι, χειμώνα-καλοκαίρι , να μετακινούνται με χαμηλά κόμιστρα, και με δρομολόγια που βολεύουν τον πληθυσμό τού νησιού και τις τουριστικές ανάγκες.Δικαιούμαστε μια Σκιάθο καλύτερη και θα την αποκτήσουμε!Είμαστε κοντά στον άνθρωπο και στις ανάγκες του και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε λύση στα προβλήματά του» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I blog often and I seriously appreciate your information.
This article has really peaked my interest. I am going to take a note of your blog and keep checking for new details about once a week.
I opted in for your Feed too.

My page - dog behavior problems

Powered By Blogger