Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Με ύβρεις και λίβελους φέρεται να απάντησε ο ΟΣΦΠ στη «μεταγραφή» Καραούζα στην ΑΕΚ

Μετά από σκέψη... 35 ωρών εμφανίστηκαν οι... ανώνυμοι κύκλοι και με μια άκρως μηνύσιμη τοποθέτηση, υποστήριξαν ότι ο πρώην εμπορικός τους διευθυντής είχε απολυθεί από τις 21 Ιανουαρίου -Από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συμφωνήσει ο κ. Καραούζας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Είναι σαφές ότι η κίνηση της ΑΕΚ να κάνει... μεταγραφή τον εμπορικό διευθυντή του Ολυμπιακού Νίκο Καραούζα ενόχλησε πολύ στο λιμάνι. Και για ακόμη μια φορά, οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ δεν κατάφεραν να κρύψουν τον... πόνο τους. Τα τελευταία λεπτά κυκλοφορεί στα σάιτ ένα λιβελογράφημα (κυριολεκτικά) σε βάρος της Ένωσης και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο αποδίδεται (όπως πάντα) σε... κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναφέρει βαρύτατους -και... άκρως μηνύσιμους- χαρακτηρισμούς για το αφεντικό της ΑΕΚ. Μάλιστα, αρχικά παρατηρήθηκε το εξής φαινόμενο: σε κάποια μέσα δημοσιεύθηκε μια... σύντομη βερσιόν, με τους μισούς από τους χαρακτηρισμούς που απευθύνονται στον Δημήτρη Μελισσανίδη και σε άλλα μια... χωρίς περικοπές.
Στην ουσία της υπόθεσης, πάντως, (με την οποία οι... κύκλοι ασχολούνται ελάχιστα σε αυτό το κείμενο-τοποθέτηση, γιατί είναι... απασχολημένοι με την επίθεση στο αφεντικό της ΑΕΚ), υποστηρίζεται ότι ο κ. Καραούζας είχε απολυθεί και αποζημιωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις 21 Ιανουαρίου και τονίζεται ότι... μόνο από τα σκουπίδια του ΟΣΦΠ θα μπορούσε να πάρει κάτι η ΑΕΚ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η συμφωνία της Ένωσης με το νέο της στέλεχος, έχει επιτευχθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο. Έτσι, για την... ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger