Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Άνθιμος Γαζής-Σκόπελος 2-1



Ο Άνθιμος Γαζής επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Επιβλήθηκε 2-1 της Σκοπέλου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δανιλόπουλο που πέτυχε τα δύο γκολ αλλά και τον Τζούμα, ο οποίος είναι αμυντικός, αλλά μετά την αποβολή του γκολκίπερ, έπαιξε κάτω από τα δοκάρια κι έπιασε πέναλτι!
Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος. Στο 64' ο Δανιλόπουλος άνοιξε το σκορ και στο 68' οι νησιώτες κέρδισαν πέναλτι με τον Π. Χρυσοφό, σε φάση που αποβλήθηκε ο Σαλαμουσάς. Θέση στην εστία πήρε ο Τζούμας ο οποίος έπιασε την εκτέλεση του Χισάι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75' με τον Π. Χρυσοφό, έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες σε όλο το ματς όπως μάς ανέφεραν, αλλά πέντε λεπτά αργότερα, ο Δανιλόπουλος -πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου-΄διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Σαλαμουσάς, Τζούμας, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Σατελιάν, Δημόπουλος, Θεοδώρου (73' Αρχοντάκης), Κεφαλάς (35' Δανιλόπουλος), Νασιόπουλος (46' Καρασιώτος), Κατσαρός, Παλάσης.
Σκόπελος: Καρβέλης, Τάσιος, Στοιβαχτής, Καραγιώργος, Καραθανάσης, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Χρηστίνης (80' Γλύκος), Χισάι, Συνοδινός (65' Προκοπίου), Χρυσάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger