Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΣΚΙ.XTYΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ Η “ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ”. ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (ΦΩΤΟ)

merk

Γκρεμοτσακίστηκε η Μέρκελ ενώ έκανε τις διακοπές της στην Ελβετία. Εμ! Τόσα έχεις κάνει Άνγκελα ας πρόσεχες λίγο…Δεν είναι και λίγες οι κατάρες που τρως κάθε μέρα. Έπεσε και χτύπησε στον αριστερό οπίσθιο πυελικό δακτύλιο, δηλαδή στη λεκάνη. Σύμφωνα με τη Βild έχει υποστεί θλάση και θα πρέπει να μείνει στο κρεβάτι για μερικές μέρες.

merkel1
Έχει επίσης εκδορές στην αριστερή πλευρά της, από τη σφοδρή πτώση.Και δεν φτάνει που πήγε διακοπές η σιχαμένη, έπρεπε να την θαυμάσουμε κιόλας!
merkel2
Οι φωτογραφίες της εφημερίδας Bild που έδειχναν την καγκελάριο της Γερμανίας να κάνει σκι στο πολυτελέστατο St. Moritz της Ελβετίας, ήταν αν μη τι άλλο προκλητικότατες!
merkel3
Σήμερα λοιπόν, ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της στην Ελβετία, η Μέρκελ έπεσε ενώ έκανε σκι και χτύπησε στη λεκάνη.
Αναγκάστηκε έτσι η Μέρκελ να ακυρώσει συναντήσεις και ταξίδια που είχε προγραμματίσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Μα πώς όμως το έπαθε το ατύχημα με τόσα στηρίγματα; Απορίας άξιον!
Εμείς τι να της ευχηθούμε; Περαστικά; Μπα δε νομίζω! Τόσα έχει κάνει με την πολιτική λιτότητας που χρησιμοποιεί…
merkel5
Ξινό της βγήκε το ταξιδάκι στην Ελβετία! Πιάσανε οι κατάρες των Ελλήνων!
Η Γερμανική ανακοίνωση:
German Chancellor Angela Merkel has injured her pelvis on a cross-country skiing trip during her Christmas vacation, her spokesman Steffen Seibert said. She will be mostly bedbound for three weeks and will not visit Warsaw on Wednesday as planned.
Merkel fell and now has a crack in her pelvis, Seibert said. She has also suffered a serious contusion.
Η χαρά της Ελλάδος: Η Μέρκελ «σαβουριάστηκε» ενώ έκανε σκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger