Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εξάχρονος με αναμνήσεις από άλλη ζωή

Εξάχρονος με αναμνήσεις από άλλη ζωή
Εξάχρονος με αναμνήσεις από άλλη ζωή
Τα βλέμματα όλης τη Σκωτίας έχει τραβήξει ένα νεαρής ηλικίας αγόρι, το οποίο φημολογείται ότι διαθέτει μεταφυσικές ικανότητες και αποτελεί μετενσάρκωση ανθρώπου που έζησε έναν αιώνα πριν.
Πρόκειται για τον 6χρονο, Κάμερον Μακόλεϊ, ο οποίος οραματίζεται γεγονότα και καταστάσεις που
ανήκουν σε άλλη εποχή και τα οποία δεν έχει ζήσει ποτέ του. Από την ηλικία των τριών ετών, ο μικρός ξεκίνησε να περιγράφει στους γονείς του περίεργα σκηνικά, που περιελάμβαναν μία άλλη μητέρα με μακριά και καστανά μαλλιά, άλλα αδέρφια από τα δικά του και ένα παραθαλάσσιο σπίτι, με ένα μαύρο αυτοκίνητο μόνιμα παρκαρισμένο απ' έξω.
«Ο καιρός περνούσε και ο Κάμερον μας περιέγραφε συνεχώς περιστατικά με λεπτομέρειες για την άλλη του οικογένεια και υποστήριζε ότι είχε γεννηθεί στο νησί Μπάρα της Κορνουάλης», δήλωσε η 42χρονη μητέρα του.
«Άρχισε να παραπονιέται πως εμείς έχουμε ένα μπάνιο, ενώ το άλλο σπίτι είχε τρία, ενώ μας έλεγε συνεχώς ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο, γιατί ξαναγυρίζουμε κάποια στιγμή. Υποστήριζε, δε, ότι και στην προηγούμενη ζωή του λεγόταν Κάμερον».
Η επιμονή του μικρού να δει την πρώτη του οικογένεια και τα κλάματα του, ανάγκασαν τη μητέρα του να εντοπίσει και να ενημερώσει τον διευθυντή της Κλινικής Παιδικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, με ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις. Ο τελευταίος συνόδευσε την οικογένεια στην επίσκεψή της στο νησί Μπάρα.
Προς έκπληξή τους, βρήκαν το άσπρο σπίτι με τα τρία μπάνια ακριβώς έτσι όπως το περιέγραφε ο Κάμερον. Το σπίτι είχε εγκαταλειφθεί και μετά από έρευνα στο ληξιαρχείο, βρήκαν πως η οικογένεια που περιέγραφε ο μικρός ζούσε εκεί πριν πολλά χρόνια. Ο 6χρονος είδε τις φωτογραφίες της οικογένειας και αναγνώρισε τους πάντες, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για κάτι το μεταφυσικό, το οποίο ούτε ο διευθυντής της Κλινικής δεν μπόρεσε να εξηγήσει.
ΠΗΓΗ: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger