Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες σε Θεσσαλία και Πελοπόννησο

Από σήμερα αρχίζουν σταδιακά να κάνουν την εμφάνισή τους τρακτέρ, για μία ακόμη φορά, στις πλατείες των χωριών στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο του νέου κύκλου κινητοποιήσεων στον οποίο μπαίνουν οι αγρότες.
Στο Νομό Λάρισας, η εξόρμηση των τρακτέρ αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο, με κύρια σημεία συγκέντρωσης τα Φάρσαλα και την περιοχή Πλατυκάμπου, ενώ όλη την εβδομάδα θα συνεχίσει η προσέλευση των τρακτέρ σε διάφορα σημεία συνάντησης, ώστε στα τέλη της εβδομάδας να εκτιμηθεί η δυναμική της συμμετοχής και η περαιτέρω πορεία του αγώνα.

Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις διαμαρτυρίας των αγροτών έξω από τις εφορίες, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των επιτροπών αγώνα των μπλόκων που έγινε, την Κυριακή, στη Λάρισα. Όσον αφορά ειδικά στην Λάρισα, η διαμαρτυρία θα γίνει έξω από την 1η ΔΟΥ, στις 11 το πρωί.
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον νέο τρόπο φορολόγησής τους ξεκινούν και οι αγρότες της Αργολίδας και της Αρκαδίας. Συγκεκριμένα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδος καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας Μιδέας. Οι αγρότες θα συγκεντρωθούν εκεί με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μπλόκο στην εθνική οδό ή θα αρκεστούν σε μια αυτοκινητοπορεία σε Άργος και Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger