Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΕΛΑΝΙΟ Χαρακτηρισμένη ως παραλία γυμνιστών από τον δήμο Σκοπέλου,

Χαρακτηρισμενη ως παραλια γυμνιστων απο τον δημο σκοπελου, η παραλια του βελανιου περιμενει να μαγεψει τον καθε επισκεπτη με την φυσικη ομορφια της.Ξεκιναει μετα το beach bar.




Με το πέρασμα του χρόνου, ο περισσότερος κόσμος γίνεται πιο ανεκτικός προς τους γυμνιστές. Ωστόσο, ο τουρισμός για τους γυμνιστές προχωρεί με μικρότερα βήματα

Οι παραλίες γυμνιστών δεν φορούν πλέον ...φύλλο συκής
Τα ταμπού λιγοστεύουν και οι γυμνιστές απολαμβάνουν με μεγαλύτερη άνεση το μπάνιο τους σε δεκάδες παραλίες της Ελλάδας, συχνά δίπλα σε όσους κολυμπούν φορώντας το μαγιό τους.
Πάντως, αν και η ατμόσφαιρα είναι σήμερα πολύ περισσότερο ανεκτική σε σύγκριση με τις "μαύρες" για τους γυμνιστές δεκαετίες του 1970 και του 1980, με το ατελείωτο κυνηγητό από την αστυνομία και τη λιγότερο "προοδευτική" μερίδα των κολυμβητών, ακόμα καταγράφονται νοοτροπίες που αποθαρρύνουν τους γυμνιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη απαγόρευση με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιμώλου του γυμνισμού σε όλες τις παραλίες του νησιού.
Ο Βασίλης είναι 34 χρόνων και κάνει γυμνισμό από τα 18. Εχοντας επισκεφτεί τις περισσότερες παραλίες της Ελλάδας, διαπιστώνει ότι, με το πέρασμα του χρόνου, ο περισσότερος κόσμος γίνεται πιο ανεκτικός προς τους γυμνιστές. Λέει, ωστόσο, ότι ακόμα είμαστε πιο συντηρητικοί σε σχέση με άλλους λαούς.
"Παλιά τα πράγματα ήταν μαύρα με αποχρώσεις γκρίζου και τώρα είναι γκρι με αποχρώσεις λευκού. Σίγουρα μας αποδέχονται πιο εύκολα, αλλά η κατάσταση δεν είναι ιδανική ακόμα. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει ότι γυμνισμός δεν σημαίνει ''ψάχνω για σεξουαλικό σύντροφο''. Τα τελευταία χρόνια, πάντως, ο γυμνισμός γίνεται περισσότερο δημοφιλής στους νέους που αναζητούν εναλλακτικές μορφές διακοπών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger