Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σπουδαίες νίκες για Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης

Σπουδαίες νίκες για Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης
Σημαντικά «διπλά» πήραν Καλλονή και Αστέρας Τρίπολης για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Την ίδια ώρα, η Ξάνθη ανέτρεπε την κατάσταση στο Ηράκλειο και εξασφάλιζε μια πολύτιμη ισοπαλία απέναντι στον Εργοτέλη.

Στα Γιάννινα, λοιπόν, ο ΠΑΣ προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια η Καλλονή πήρε τους βαθμούς με το 2-1.

Ετσι, η κατάσταση δυσκολεύει για τον Τσιώλη και την ομάδα του.

Μόλις στο 10' ο Ριβέρα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 19' η Καλλονή είχε δοκάρι με τον Μαρσέλο.

Στο 67' ο Λεοζίνιο με ωραίο χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1 για την Καλλονή. Στο 78΄' ο Λεοζίνιο άνοιξε στον Μανούσο, πάσα στον Περόνε και 1-2 για τους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Κυβελίδης, Λίλα, Ζακουάνι, Κεϊτά, Ποντάνι, Τσουκαλάς, Ακόστα, Περόνε, Φαρία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σονγκό(46' Κοροβέσης), Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα(53' Χαρίσης), Κυβελίδης(60' Μπέριος), Ακόστα, Στρούνα.

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο(81' Φουρλάνος), Κεϊτά(76' Φαρία), Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούρου, Περόνε(83' Καζάκης).

Στη Ριζούπολη, με γκολ που ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στο 2-1 κόντρα στον Απόλλωνα.

Στο 39' ο Καράσκο το 0-1 και στο 81' ο Πετρόπουλος την ισοφάριση (1-1) για τους γηπεδούχους.

Το 1-2 ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Λούι.

Διαιτητής: Κύζας.

Κίτρινες: Σέτι, Κοντοές.
Απόλλων: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Παντελιάδης Μίνγκας(76' Πετρόπουλος), Λουσέρο(69' Αμπρόουζ), Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κοντοές, Ουσέρο, Μουνάφο(64' Σέτι), Καράσκο(82' Κάφα), Μπαράλες, Ντε Μπλάσιτς(68' Ναβάρο).

Στο Ηράκλειο, Εργοτέλης και Skoda Ξάνθη πήραν από έναν βαθμό με το 2-2. Η Ξάνθη πήρε το ισόπαλο αποτέλεσμα με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων που πέτυχε ο Γούτας.

Στο 8' είχε δοκάρι ο Μάνταλος και στο 10' ο Αναστασάκος σημείωσε το 1-0. Το 2-0 ξανά από τον Αναστασάκο στο 18' για να μειώσει το σκορ στο 23' ο Σολάρι με σουτ από κοντά.

Διαιτητής: Παππάς.

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης, Αζίζ, Τζανακάκης, Κάλβο, Καρντόζο.

Εργοτέλης: Αθανασίου(63' Καβουσάκης), Τζανακάκης, Αζίζ, Μεχία, Σαρρής, Ρομάνο, Καρντόζο, Χαντί, Βερπακόφσκις(69' Διαμαντάκος), Αναστασάκος(88' Κοζορώνης), Μπαντιμπανγκά.

Skoda Ξάνθη: Τσέμα, Μπέρτος, Ντε Γκουζμάν, Βασιλακάκης(75' Πάμπλο Γκαρσία), Γούτας, Τριάδης(79' Σουάρες), Σολτάνι, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Μάνταλος(59' Κάλβο), Σολάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger