Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ενώ η κυβέρνηση υψώνει τη σημαία της κάθαρσης, η Ζέττα Μακρή χρίζει... καταλύτη τον Αχιλλέα Μπέο στο Βόλο!

Την ώρα που η κυβέρνηση υψώνει τη σημαία της κάθαρσης, προκαλεί εντύπωση η αποκάλυψη δημοτικού συμβούλου της ΝΔ στο Βόλο ότι η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο υποψήφιος του κόμματος για το Δήμο Βόλου να στηριχθεί από τον πρόσφατα αποφυλακισμένο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Αχιλλέα Μπέο!

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στον τοπικό ρ/σ «Ράδιο-Ένα 102,5» ο σύμβουλος της μειοψηφίας Χαρ. Ζάχος, υποστήριξε ότι σε συνάντηση που είχε με την κ. Μακρή του είπε ότι η ΝΔ θα στηρίξει για το Δήμο Βόλου τον Γ. Μουλά ο οποίος ίσως λάβει τη στήριξη του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος σε πρόσφατη δημοσκόπηση εμφανίζεται να είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών για το δήμο.

Πάντως,  η ίδια η κ. Μακρή μιλώντας στον «Ράδιο-Ένα 102,5» επιβεβαίωσε τη συνάντηση αλλά, εμμέσως πλην σαφώς, διέψευσε το λεγόμενα του δημοτικού συμβούλου της ΝΔ: «Μετά από αίτημα του Χαρ. Ζάχου συναντηθήκαμε παρουσία και του κ. Νομικού, έχοντας την ανησυχία για τα δημοτικά πράγματα. Στη συζήτηση μεταξύ των συνεργατών και στελεχών του κόμματος, όπου υπάρχει εχεμύθεια, αναπτύχθηκαν επιχειρήματα, πέσανε πολλά ονόματα στο τραπέζι και ειπώθηκαν στοιχεία μη ανακοινώσιμα, που δεν έχουν όμως καμιά σχέση, με όσα ανακοινώθηκαν. Τέτοιες συζητήσεις που προσωπικά τις θεωρώ εκ προοιμίου εμπιστευτικές, δεν πιστεύω ότι είναι ανακοινώσιμες», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μακρή.
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger