Χρειαζόμαστε :
1000ml χυμό μήλου ή αχλαδιού
1,5 χούφτα άνθη βόραγου
1,5 χούφτα φρέσκα φύλλα μελισσόχορτου
Βάζουμε το χυμό στη φωτιά μέχρι να φθάσει σχεδόν να βράζει. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα βότανα ενώ τον σκεπάζουμε ώστε να μην χαθούν τα αιθέρια έλαια των βοτάνων. Περιμένουμε να κρυώσει(σκεπασμένο) και μετά το φιλτράρουμε.
1000ml χυμό μήλου ή αχλαδιού
1,5 χούφτα άνθη βόραγου
1,5 χούφτα φρέσκα φύλλα μελισσόχορτου
Βάζουμε το χυμό στη φωτιά μέχρι να φθάσει σχεδόν να βράζει. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα βότανα ενώ τον σκεπάζουμε ώστε να μην χαθούν τα αιθέρια έλαια των βοτάνων. Περιμένουμε να κρυώσει(σκεπασμένο) και μετά το φιλτράρουμε.
Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο και να πίνουμε 1 φλιτζάνι =100 ml κάθε βράδυ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου