Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Εξόφληση οδοιπορικών εξόδων προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Εξόφληση οδοιπορικών εξόδων προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και η ενταλματοποίηση των ληξιπρόθεσμων οδοιπορικών εξόδων εσωτερικού έτους 2012 του προσωπικού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο πλαίσιο της εντολής του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την άμεση τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων εκκρεμοτήτων των οδοιπορικών προηγούμενων ετών. Έτσι μετά από την επίλυση του χρόνιου και
ζωτικού προβλήματος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού Σώματος, διευθετείται μία ακόμη εκκρεμότητα, αυτή των δαπανών των οδοιπορικών εξόδων.
Ειδικότερα, η εξόφλησή τους, συνολικού ύψους 2.400.000,00€, θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του έτους, μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε σχετικά:
«Πρόκειται για χρήματα, που οφείλονται από προηγούμενα έτη στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος και χάριν στη συστηματική δουλειά των αρμόδιων υπηρεσιών, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχουν μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.  Αυτό ήταν μια δέσμευση, την οποία υλοποιούμε στην πράξη, ως αναγνώριση στην καθημερινή σκληρή δουλειά των στελεχών του Λιμενικού Σώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger