Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Με Ρόβα και Ανάκογλου στην μεσαία γραμμή

Ο Ρόβας και ο Ανάκογλου θα αγωνιστούν σαν αμυντικά χαφ, ενώ ο Νίκος Γεωργέας, θα αγωνιστεί δεξιά στην άμυνα.
Anakoglou1
Με 4-2-3-1 φαίνεται πως θα παρατάξει την ομάδα του ο Τραϊανός Δέλλας, κόντρα στον Αστήρ Βάρης.
Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει το παιχνίδι, με τον Καραγκιολίδη στα γκολπόστ, τους Σταθάκη- Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξιά θα είναι Γεωργέας και αριστερά ο Πεταυράκης. Σε ρόλο αμυντικού χαφ θα αγωνιστεί ο Βασίλης Ρόβας, ενώ δίπλα του με πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου. Δεξιά θα είναι ο Πλατέλλας, αριστερά ο Γροντής, ενώ στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο Μπρέσεβιτς με τον Ντακόλ.

Ιορδάνης Χρυσοβελώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.