Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Τσουκαλάς

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Τσουκαλάς»



Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην Ένωση προσπαθούν να σχεδιάσουν από τώρα την ομάδα της επόμενης περιόδου εν' όψει Football League και το όνομα του μέσου των Ηπειρωτών είναι ένα από αυτά που ακούγονται.

Ο παίκτης είχε βρεθεί για πρώτη φορά στο στόχαστρο της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο τότε ο ΠΑΣ είχε καταφέρει να αποκτήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
Τώρα η ΑΕΚ φέρεται να επανέρχεται για τον Τσουκαλά, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι το 2017.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.