Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστικές Εκδηλώσεις στη Σκιάθο

Εορταστικές Εκδηλώσεις στη ΣκιάθοΕορταστικό μπαζάρ διοργανώνονται την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο - Λύκειο Σκιάθου με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου, όπου συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γονέων, οι Πολιτιστικοί φορείς και οι μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. Σε ανακοίνωση του Δήμου Σκιάθου καλούνται οι κάτοικοι του νησιού: «να αφήσουν για λίγο τα προβλήματα, να φορέσουν την εορταστική τους διάθεση και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις». 
Σύμφωνα με πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα στο νησί, ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού, διοργανώνει στις 14 Δεκεμβρίου στις 18.00 χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σχολείο. Στις 17 Δεκεμβρίου, 17.00, θα πραγματοποιηθεί γιορτή στο 1ο Νηπιαγωγείο. Στις 18 Δεκεμβρίου θα
πραγματοποιηθεί γιορτή στο 2ο Νηπιαγωγείο στις 16.30. Την ίδια μέρα στις 18.00 θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, με τίτλο: «Η μυστική συνταγή είναι η αγάπη» από τους μαθητές της Β τάξης. Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στις 19 Δεκεμβρίου, 18.00, θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση. Επίσης θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 20.30 στο Μπούρτζι από το 3ο Νηπιαγωγείο και ο κύκλος κλείνει στις 22 Δεκεμβρίου, 17.00, από το ΣΕΟ με γιορτή στην Εστία του.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger