Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Γυμναστικές επιδείξεις και βραβεύσεις στην «ΓΙΟΡΤΗ των ΑΣΤΕΡΙΩΝ» (βίντεο)



Του Γιώργου Νικολαίδη (gnborn2shoot) 
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου τα αθλητικά... αστέρια  του Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού έλαμψαν !
Σε μια  εκδήλωση-γιορτή προς τιμή των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου, που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΓΟ.

Την  τιμητική βραδιά οργάνωσε το  ΔΗΠΠΑΚΥΘ ( ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ).
Στις βραβεύσεις, επίσημοι καλεσμένοι ήταν ο ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ και ο ολυμπιονίκης προπονητής ΑΛΕΚΟΣ  ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ και οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.
Οι ίδιοι απένειμαν κατόπιν τα μετάλλια και τους Επαίνους στους πρωτεύσαντες αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,  ο πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΤΡΟΚΑΝΑΣ,  ο αντιπρόεδρος  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ και ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ  ΛΑΜΠΡΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ .
Ο  Γ.Ο. «ΑΙΑΣ»,  με βάση την αξιολόγηση της ΕΓΟ για το 2012, κατέκτησε την 20 θέση ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους γυμναστικής στην Ελλάδα, την 6η θέση στην ενόργανη γυμναστική και την 8η στο τραμπολίνο. Επιτυχίες που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των προπονητών του. 
Οι αθλητές  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΑΔΕΛΗ υπηρετούν πλέον το άθλημά  τους μέσα από τον ρόλο του κριτή τραμπολίνο.
Τιμήθηκαν οι αθλητές του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ,  ΙΩΣΗΦ  ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΛΚΑΝΟΥ, ΑΓΓΕΛΑ ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ,  ΝΙΚΟΛΑΣ  ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ  ΠΑΝΤΟΣΙΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ  ΣΙΣΚΟΣ, ΖΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Επίσης ο  «ΑΙΑΣ» βράβευσε την αθλήτριά του ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΑΔΕΛΗ για την προσφορά της στον σύλλογο.
Στην ενόργανη γυμναστική:
ΜΑΡΩ  ΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΥΒΙΖΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΖΟΥΝΙΑ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ  ΚΟΝΤΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΒΑΒΑΤΣΙΟΥΛΑ, ΑΘΗΝΑ  ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ   και παρουσιάστηκαν και οι νέες μικρές αθλήτριες, που θα κατέβουν για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής το 2014.
Είναι οι  ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ, ΝΑΤΑΣΑ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΗ, ΣΟΦΙΑ  ΒΑΡΥΤΙΜΟΥ, ΜΙΧΑΕΛΑ  ΦΑΙΤΑΤΖΟΓΛΟΥ και  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ.
Τέλος ο δήμαρχος απένειμε εκ μέρους του ΔΗΠΠΑΚΥΘ στην πρόεδρο κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ βραβείο,  ως αναγνώριση των προσπαθειών και επιτυχιών του συλλόγου.
ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !
Δείτε το σχετικό μας βίντεο από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger