Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

vretaniki-presveia1

Μια νέα δημοσκόπηση που φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω έφερε πριν από λίγο στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Μακελειό 4 μέσα από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ.  Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την δημοσκόπηση να έχει γίνει από την εταιρία στοιχημάτων της  Αγγλίας την  «William hill LTD». Ωστόσο πριν από λίγο ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε στον αέρα της εκπομπής  ότι η δημοσκόπηση δεν ανήκει στην εταιρία William hill LTD αλλά έχει γίνει από την Βρετανική Πρεσβεία.
Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

ΣΥΡΙΖΑ 27,5 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20%
Ν.Δ 18%
ΑΝΕΛ 8,5%
ΚΚΕ 7,5 %
ΠΑΣΟΚ 3,5 %

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.