Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ένας νεκρός από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα


Ένας νεκρός από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα
Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια της πτώσης ενός ΙΧ αυτοκινήτου στη θάλασσα, στο λιμάνι της ...» Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια της πτώσης ενός ΙΧ αυτοκινήτου στη θάλασσα, στο λιμάνι της Καλύμνου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 55χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνων.
Ο άτυχος 55χρονος απεγκλωβίστηκε από ιδιώτη δύτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.