Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΡΑΧΜΗ σε ανοδική πορεία!

Αυξάνονται διαρκώς τα μέλη και οι φίλοι, που προσχωρούν στη ΔΡΑΧΜΗ. Γιατί, όλο και μεγαλύτερα ποσοστά της ελληνικής κοινωνίας συνειδητοποιούν, ότι είναι αδήριτη αναγκαιότητα η μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα. Η κρίση στην Ελλάδα είναι οικονομική, πολιτική, κοινωνική, οικοκολογική κλπ. Πρωτίστως όμως και πρωταρχικά είναι κρίση οικονομική. Αφού "άδειο στομάχι δεν φιλοσοφεί", πρέπει να διασφαλιστεί κατ΄αρχή η επιβίωση του ελληνικού πληθυσμού. Γι αυτό, η μετάβαση στη δραχμή είναι μονόδρομος σωτηρίας για έξοδο από το λάκκο των λεόντων στο οποίο μας έριξε το ξενόφερτο ευρώ!

Ζητάμε την αρωγή όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, ώστε η ΔΡΑΧΜΗ Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση γιγαντωθεί και μπορέσει να επηρεάσει έτσι καταλυτικά τις πολιτικές εξελίξεις προς όφελος των συμπολιτών μας!
Αθανάσιος Καρανάσιος, Γραμματέας Οργανωτικού
Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη συνάντηση στελεχών και φίλων της ΔΡΑΧΜΗ. Δεξιά διακρίνεται ο γ.γ. της ΔΡΑΧΜΗ συναγωνιστής Θόδωρος Κατσανέβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.