Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΚ – ΠΑΟ Κρουσώνα: Επιστροφή στο… θέαμα

Η κακή παρένθεση της ΑΕΚ απέναντι στον Ηλυσιακό ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αποσκοπεί σε ένα εύκολο μεσημέρι απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσώνα.
http://www.aek-live.gr/

ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσσώνος Live Stream
«Καμπανάκι» χτύπησε στην ΑΕΚ η εμφάνισή της απέναντι στον Ηλυσιακό, όπου λυτρώθηκε στα τελευταία λεπτά από τον Βασίλη Τσεβά. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να δει την ομάδα του να παίζει ξανά εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο ΟΑΚΑ είναι μία καλή ευκαιρία.
Μπορεί ο Ρενάλντο Ράμα να επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης χθες, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Ο Τάσος Τσουμάγκας για ακόμα μία φορά, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μείνει εκτός.
Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στις τελευταίες προπονήσεις ο Σταύρος Πεταυράκης, δεν ήταν αρκετές για να τον αφήσουν και εκτός αποστολής και βρίσκεται κανονικά στους 20 που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας, που είναι οι παρακάτω:
Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Τσουκαλάς, Τσεβάς,  Τσούπρος, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Παυλής,  Σταθάκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ και  Πλατέλλας.
Από την πλευρά της η ομάδα της Κρήτης ταξιδεύει χωρίς άγχος στην Αθήνα με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν τη δική τους ευκαιρία να εντυπωσιάσουν . Ο Μύρων Σηφάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες, ενώ στην Αθήνα θα βρεθεί σύσσωμη η διοίκηση.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Καλομοίρης, Ζερβός, Καραταράκης, Μασέλης, Ταβλαδωράκης, Κορδονούρης, Καφετζόπουλος, Μακατουνάκης, Αλέκου, Κουράκης, Σκουτέλης, Παππάς, Δερμιτζάκης, Καπετανάκης, Νύκταρης, Παπαρούνας, Μπαστάκης, Ραβανός και Χαλκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.