Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Σποράδες Διευρύνεται η αεροπορική κίνηση της Σκιάθου


Διευρύνεται η αεροπορική κίνηση της Σκιάθου  Ξεκίνησε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου η συνεργασία της Goldair Handling με την Olympic Air σε έντεκα αεροδρόμια της χώρας, στις οποίες συγκαταλέγεται ο αερολιμένας της Σκιάθου. Συγκεκριμένα πτήσεις πραγματοποιούνται στα αεροδρόμια  Αθήνας, Αλεξανδρούπολης, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καρπάθου, Πάρου, Ρόδου, Σκιάθου, Σάμου, Χίου,  ενώ συνεχίζεται η συνεργασία στη Σόφια.
Με την προσθήκη της Olympic Air στο πελατολόγιο της, η Goldair Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια, γεγονός σημαντικό για την εποχή που διανύουμε, όπου η ανεργία των νέων και γυναικών αγγίζει υψηλά ποσοστά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε: «Η  συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την εταιρεία μας, αφενός μεν, λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφετέρου δε, του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης. Έτσι νιώθουμε κοινωνικά χρήσιμοι και αρωγοί στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας μας».
Η Goldair Handling, κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στη χώρα μας, 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία, ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.