Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Στις 11 Δεκεμβρίου 1941 η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στην Ηνωμένες Πολιτείες. Την ίδια ημερομηνία, το 1972, το Apollo 17 ήταν η έκτη και τελευταία αποστολή που προσεληνώθηκε στη Σελήνη.

1931 - Η Καταστατική Πράξη του Γουέστμινστερ δίνει πλήρη νομοθετική ανεξαρτησία στον Καναδά, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, στη Νότια Αφρική, στην Ιρλανδία και στο Νιουφάουντλαντ.
1937 - Η Ιταλία αποχωρεί από την Κοινωνία των Εθνών.
1941 - Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στην Ηνωμένες Πολιτείες.
1946 - Ο ΟΗΕ αποκλείει την Ισπανία από όλους τους οργανισμούς του.
1958 - Η Άνω Βόλτα ανακηρύσσει την ανεξαρτησία της από την Γαλλία μετατρεπόμενη σε αυτόνομη δημοκρατία εντός της Γαλλικής Κοινότητας.
1972 - Το Apollo 17 ήταν η έκτη και τελευταία αποστολή που προσεληνώθηκε στη Σελήνη.
1994 - Ο Μπόρις Γέλτσιν διατάσει την εισβολή του Ρωσικού στρατού στην Τσετσενία.
2001 - Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας γίνεται μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.