Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χαμογέλασε στο τέλος η Νίκη Βόλου με σκορ 2-1.


Με ένα γκολ στο 88’ η Νίκη Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Πανθεσσαλικό πετυχαίνοντας τη νίκη με σκορ 2-1.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Νίκη Βόλου στη μετά Χαραλαμπίδη εποχή. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν στο φινάλε να κάμψουν την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-1 και να επιστρέψουν στη 2η θέση του βόρειου ομίλου. Αντίθετα, οι «Μακεδόνες» διατηρήθηκαν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζουν να προβληματίζουν εκτός έδρας.
Η Νίκη προηγήθηκε στο σκορ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με δυνατό σουτ του Σεϊμάν. Στην επανάληψη η Αναγέννηση βρήκε χώρους και στο 66' έφερε το ματς στα ίσια με καρφωτή κεφαλιά του Μοσχάκη.
Τελικά, στο 88' ήρθε η λύτρωση για τους «Βολιώτες». Από κόρνερ του Γιέσιτς, ο Τζιώρας με σουτ χάρισε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 41' Σεϊμάν, 88' Τζιώρας- 66' Μοσχάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης (Εύβοιας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Χονδροδίνης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (46' Ρεπετσάς), Θ. Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Ακασού (66' Μπακάλης), Σεϊμάν, Ισαάκ, Ανιέτε (78' Τσίτας), Γέσιτς, Τζιώρας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κώστας Σταματίου): Κραβαρίτης, Χατζόγλου, Κουρούπης, Νεμάνια (46' Λαμπάκης), Παλάσκας, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Μπάρκα, Χαρμανάς, Μπαξεβάνος (90' Σιδηρόπουλος), Καράμπελας (91' Γιανκούλιτσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.