Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χαμογέλασε στο τέλος η Νίκη Βόλου με σκορ 2-1.


Με ένα γκολ στο 88’ η Νίκη Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Πανθεσσαλικό πετυχαίνοντας τη νίκη με σκορ 2-1.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Νίκη Βόλου στη μετά Χαραλαμπίδη εποχή. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν στο φινάλε να κάμψουν την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-1 και να επιστρέψουν στη 2η θέση του βόρειου ομίλου. Αντίθετα, οι «Μακεδόνες» διατηρήθηκαν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζουν να προβληματίζουν εκτός έδρας.
Η Νίκη προηγήθηκε στο σκορ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με δυνατό σουτ του Σεϊμάν. Στην επανάληψη η Αναγέννηση βρήκε χώρους και στο 66' έφερε το ματς στα ίσια με καρφωτή κεφαλιά του Μοσχάκη.
Τελικά, στο 88' ήρθε η λύτρωση για τους «Βολιώτες». Από κόρνερ του Γιέσιτς, ο Τζιώρας με σουτ χάρισε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 41' Σεϊμάν, 88' Τζιώρας- 66' Μοσχάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης (Εύβοιας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Χονδροδίνης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (46' Ρεπετσάς), Θ. Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Ακασού (66' Μπακάλης), Σεϊμάν, Ισαάκ, Ανιέτε (78' Τσίτας), Γέσιτς, Τζιώρας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κώστας Σταματίου): Κραβαρίτης, Χατζόγλου, Κουρούπης, Νεμάνια (46' Λαμπάκης), Παλάσκας, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Μπάρκα, Χαρμανάς, Μπαξεβάνος (90' Σιδηρόπουλος), Καράμπελας (91' Γιανκούλιτσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger