Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ:Tο Βατερλό του κ. Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ:Tο Βατερλό του κ. Τσίπρα
ΠΑΣΟΚ:Tο Βατερλό του κ. Τσίπρα
Μια πρώτη απάντηση στην προτάση που "επιτέλους"-όπως επισημαίνει- υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια / ναυπηγεία δίνει το ΠΑΣΟΚ, με ένα μακροσκελές ενημερωτικό σημείωμα.

Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για "Βατερλό του κ. Τσίπρα" αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Με εντυπωσιακή καθυστέρηση σαράντα και πλέον ημερών  και μετά από την ανοικτή και σκληρή πρόκληση που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα κατά τη  συζήτηση της πρότασης μομφής, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να καταθέσει επιτέλους την πρόταση του και να έρθει στη Βουλή για να λάβει την απάντηση. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πανηγυρική υποχώρησή του σε σχέση με την συκοφαντική επίθεση που είχε επιχειρησει να οργανώσει".
"Είναι ένα κειμενο διαφυγής που δεν μπορεί όμως να λειτουργήσει ως οδός διαφυγής για τον κ. Τσίπρα και το στενό του κύκλο!" τονίζει το ΠΑΣΟΚ , παραθέτοντας αναλυτικά τις θέσεις του κόμματος για την υπόθεση και σημειώνοντας ότι η συνέχεια θα δοθεί στη βουλή...
Το ενημερωτικό σημείωμα καταλήγει με ένα "επιμύθιο", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ:
"Η επιλογή του κ. Τσίπρα να επιτεθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ζήτημα ναυπηγεία/υποβρύχια κατέρρευσε παταγωδώς. Η πρόταση που μετά από δυστοκία 40 ημερών κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, παρά τη σοβαροφάνειά της, είναι “απορία ψάλτου βήξ”. Δεν υπάρχει καμία απάντηση “για την ταμπακέρα”. Για τα σκληρά ερωτήματα που επηύθηνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον κ. Τσίπρα στην πρόσφατη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας. Το κείμενο που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι μια εύσχημη υπεκφυγή. Δεν θα περάσει".
"Ο κ. Τσίπρας είναι αναγκασμένος να έρθει στη Βουλή γιατί αυτοεγκλωβίστηκε στις συκοφαντίες του και οφείλει πλέον πολλές κρίσιμες απαντήσεις. Τον περιμένουμε..." καταλήγει το ΠΑΣΟΚ. 
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ενημερωτικό σημείωμα του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger