Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Καλτσογιάννη με Δήμαρχο Σκοπέλου

Συνάντηση Καλτσογιάννη με Δήμαρχο Σκοπέλου
Με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Καλτσογιάννη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γιώργος Μιχελής, προκειμένου να συζητήσουν τη δρομολόγηση και υλοποίηση έργων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Σκόπελο.

Ειδικότερα συζητήθηκε ο προγραμματιζόμενος διαγωνισμός τεχνικών έργων με παρεμβάσεις που θα αυξήσουν την οδική ασφάλεια του δρόμου Σκοπέλου - Γλώσσας, καθώς και η πορεία ένταξης στο ΕΣΠΑ των έργων στα πλαίσια του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ανάπτυξης των Νησιών της Θεσσαλίας (Αλοννήσου, Σκιάθου, Σκοπέλου και  Παλαιού Τρικερίου) με συνολικό προϋπολογισμό 10,5 εκ. ευρώ.
Για τη Σκόπελο προβλέπονται έργα, όπως είναι η ανακατασκευή καλντεριμιών σε Σκόπελο και Γλώσσα, οι αναπλάσεις παιδικών χαρών, η δημιουργία πολυχώρων αναψυχής και πρασίνου, ο ηλεκτροφωτισμός πεζοδρομίων, η βελτίωση δρόμων, η ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, κ.α.
Είναι σημαντικό ο Δήμος Σκοπέλου να επιταχύνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την ολοκλήρωση των φακέλων των προς ένταξη έργων, ώστε να ενταχθούν και να αρχίσουν να υλοποιούνται στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. τους επόμενους μήνες.,
Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Καλτσογιάννης ανέφερε ότι: «Μέριμνά μας είναι η με κάθε τρόπο διατήρηση αλλά και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των νησιών με έργα υποδομών και ανάπτυξης».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πότε έγινε η συνάντηση?

Powered By Blogger