Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα των συνταξιούχων ΙΚΑ για την αυριανή απεργία

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας χαιρετίζει τους συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικων οργανώσεων της περιοχής μας σε δυο σοβαρές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 24/10 και 31/10 με παρεμβάσεις στο νομαρχιακό τμήμα του ΕΟΠΥΥ και στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, οι απόμαχοι της δουλειάς αποδείχνονται πρωτοπόροι του αγώνα που μαζί με την Εργατική τάξη θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να γκρεμίσουν τις αντισυνταξιουχικές αντεργατικές πολιτικές που καταδικάζουν στην φτώχεια, την ανέχεια, την εξαθλίωση, τον θάνατο.

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ καλεί όλους τους συνταξιούχους σε εγρήγορση και επιφυλακή να δώσουν συνέχεια στους αγώνες.

«Με την ίδια και μεγαλύτερη μαζικότητα και πείσμα να συμμετέχουν στις 6.11.13 στην πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση. Να δυναμώσουν την δράση, τις παρεμβάσεις των σωματείων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο ώστε οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας να είναι πιο μαζικοί και αποτελεσματικοί. Αυτό τον δρόμο θα τον ακολουθήσουμε μέχρι να ανατρέψουμε τις αντισυνταξιουχικές αντεργατικές πολιτικές που μας τσακίζουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ καλούνται όλοι οι συνταξιούχοι, να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση, στην πλατεία Πανεπιστημίου, στις 10.30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger