Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σκόπελος-Ελευθεριακός 11-0



 Το σκορ όχι μόνο της φετινής σεζόν στη Β' Κατηγορία αλλά πολλών ετών... σημείωσε σήμερα η Σκόπελος καθώς σκόραρε 11 τέρματα κόντρα στον Ελευθεριακό στο Στάδιο "Επ. Πετραλιάς". Έξι τέρματα στο πρώτο μέρος και πέντε στο δεύτερο. Τα γκολ για τους νησιώτες σημείωσαν 4 ο Χισάι, 2 ο Π. Χρυσοφός κι από 1 οι Γκαρθ, Τριανταφύλλου, Βλαχάκης, Συνοδινός, Γλύκος.


Η σύνθεση της Σκοπέλου: Αναστασίου, Παναγιώτου (46' Τριανταφύλλου), Γαρουφαλλής, Στ. Χρυσοφός, Χρηστίνης, Συνοδινός, Π. Χρυσοφός, Προκοπίου (65' Γκουμάς), Χισάι, Βλαχάκης (46' Γκαρθ), Γλύκος.

2 σχόλια:

  1. I like the helpful info you provide in your articles.
    I'll bookmark your weblog and check again here frequently.
    I am quite sure I'll learn many new stuff right here!
    Good luck for the next!

    my web site ... project tiger reserves in india

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I needed to thank you for this very good read!! I certainly loved every little bit
    of it. I've got you saved as a favorite to check out new
    stuff you post…

    my homepage: wondershare video editor

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.