Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Τύρναβος-Αναγέννηση Καρδίτσας LIVE LIVE: Τύρναβος - Αν. Καρδίτσας - LIVE: tyrnavos - an. karditsas



http://www.sportlemon.tv/20131018/wv5260f34312119640613428-665014.html

 http://firstrownow.eu/

http://live-agwnes.blogspot.com/

http://www.sportlemon.tv/

http://www.vipbox.tv/

http://www.hahasport.com/

http://www.firstrow.tv/

http://myp2p.pe/

http://www.realtvsport.com/index.php

http://www.rojadirecta.me/

http://livetv.ru/en/

http://www.lshunter.tv/

http://live-agones.blogspot.com/ 

http://www.oleoletv.com/

http://www.livefootballol.tv

http://www.thefirstrow.eu

http://www.stopstream.tv/1/


http://coolsport.tv/schedule.html

http://www.livestream24.ro/ 

http://www.livezone.gr/


Η 4η αγωνιστική της Football League ξεκινάει από το Βορρά και την αναμέτρηση του Τυρνάβου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (18:00, Onsports/OTE TV) στο «Αλκαζάρ», με τις δυο ομάδες να θέλουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
Από νίκες την 3η αγωνιστική, απέναντι σε Δόξα Δράμας και Καβάλα, προέρχονται Τύρναβος και Αναγέννηση Καρδίτσας, αντίστοιχα. Οι δυο ομάδες θέλουν και στην 4η... στροφή του πρωταθλήματος να συνεχίσουν νικηφόρα και αναμένεται ένα συναρπαστικό θεσσαλικό ντέρμπι στο «Αλκαζάρ». Ο Τύρναβος θέλει στην έδρα του να διατηρήσει το απόλυτο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα πάνε για το καλύτερο δυνατό σε μια αρκετά δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος.
Ο Τύρναβος έχει δυο νίκες στο «Αλκαζάρ» και απέναντι στους… γείτονες από την Καρδίτσα θέλει να τις τριπλασιάσει, με τον Άγγελο Διγκόζη να έχει πολλές λύσεις στα χέρια του. Ο τεχνικός του Τυρνάβου είδε τους Βανγκέλι, Σκούρπα και Γκαλίτσιο να επιστρέφουν στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στην αποστολή, την οποία και ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής (17/10) προπόνησης.
Η αποστολή του Τύρναβου:
Καραναστάσης, Ντάλλας, Κάρλος Αντρέ, Ντε Πάουλα, Μπάρος, Βανγκέλι, Γεωργίου, Γκαλίτσιος, Ζυγκερίδης, Χ. Καραγιάννης, Κουρτεσίωτης, Μάγγος, Νταντίδης, Πούτας, Σαχινίδης, Σιάτρας, Σκούπρας, Τέλλος, Όμο, Τσούκαλος
Στον αντίποδα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν έχει προβλήματα απουσιών και έχει επιλέξει την καλύτερη δυνατή 18άδα για το εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής στον Βορρά της Football League. Η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη νίκη επί της Καβάλας θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και πάει για το καλύτερο δυνατό στο «Αλκαζάρ».
Η αποστολή της ΑΣΑ:
Σιαράβας, Τσάμης, Ρόβας, Μίχος, Κουκούλης, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Πάτρας, Δημόπουλος, Χατζηρίζος, Γήτας, Μπιτέλης, Γεωργακόπουλος, Καραχάλιος, Κόκκινος, Κοντός, Μπουντούρης, Χλωρός, Κρανιώτης, Μπουσινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger