Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ο Λοχαγός Θωμάς Μήτσου, του Γ’ Λόχου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΖΗΤΑ ΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΖΗΤΑ ΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Ένα ακραία αυταρχικό περιστατικό μας καταγγέλθηκε από νεοσύλλεκτους συναδέλφους φαντάρους στο ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Λοχαγός Θωμάς Μήτσου, του Γ’ Λόχου, κάλεσε φαντάρους που δηλώνουν άθεοι και ζήτησαν να τύχουν πολιτικής ορκομωσίας να προσκομίσουν πιστοποιητικό των φρονημάτων τους από την Στρατολογία.
 
Μάλιστα τους απείλησε ότι θα «κουβαλούν αυτό τον χαρακτηρισμό σε όλη τους την ζωή».
Επίσης, θα τύχουν της τιμωρίας του στρατεύματος καθώς θα τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να λάβουν άδεια τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Θα θέλαμε να μας ενημερώσει ο εν λόγω αξιωματικός από ποιο νόμο ή διαταγή προκύπτουν όλες αυτές οι απαιτήσεις και πως νομιμοποιείται η συμπεριφορά του. Μια επικίνδυνη και συνάμα προκλητική αντίληψη και στάση, που καταπατά τους νόμους και το Σύνταγμα, τον Στρατιωτικό Κανονισμό και τις σχετικές διαταγές.
Μήπως κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον Λοχαγό τι σημαίνει «ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ»;
 
Ο διοικητής του ΚΕΝ Μεσολογγίου έχει τεράστια ευθύνη για αυτή την απαράδεκτη, αυταρχική και απειλητική συμεπριφορά των στελεχών του.
Ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι συγκεκριμένοι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί –και όχι όλοι- είναι δέσμιοι ακραίων αυταρχικών αντιλήψεων, τις οποίες αναπαράγουν  και επιχειρούν να επιβάλλουν αυθαίρετα στους υφισταμένους τους.
 
Θα έλεγε κανείς ότι πλέον έχει μπει στο στόχαστρο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού κάθε δικαίωμα των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Εμείς καλούμε τους συνσδέλφους να μην σκύψουν το κεφάλι και να αντισταθούν στη παρανομία, την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό της ιεραρχίας.
 
Πρέπει τώρα να δημιουργήσουμε Επιτροπές Φαντάρων σε κάθε στρατόπεδο και να κλιμακώσουμε την καθημερινή μας συνδικαλιστική πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.
Τέλος, αναμένουμε την αντίδραση της διοίκησης του ΚΕΝ Μεσολογγίου και του ΓΕΣ.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger