Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Προετοιμάζει την παρουσίαση

Προετοιμάζει την παρουσίαση

Στην παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στους φιλάθλους της ομάδας έχει στρέψει την προσοχή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου, όπου θα φιλοξενηθεί η σχετική εκδήλωση.


Δημοσιεύματα, θέλουν το Βυζαντινό και Χριστιανικό μουσείο Αθηνών να είναι οι επικρατέστεροι χώροι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, όμως δε θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να προτιμηθεί κάποιος άλλος χώρος, καθώς οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θέλουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση να χρησιμοποιήσουν και νέες τεχνολογικές τεχνικές, έτσι ώστε να δοθεί η σωστή διάσταση από την πλευρά τους στην παρουσίαση. Η παρουσίαση προβλέπει την παρουσίαση όλων των πτυχών του γηπέδου, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.
Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει την Τετάρτη στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις αρχές Νοεμβρίου θα γίνει η τελική και επίσημη παρουσίαση των σχεδίων. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την έδρα του αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου, μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου είχε επαφή και με τις διοικήσεις της Καλλιθέας και του Εθνικού Αστέρα, προκειμένου να χρησιμοποιήσει μια από τις δυο έδρες, στο ματς της τρίτης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger