Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μετανιωμένη η αστυνομικός που συνέλαβε τον Ρουπακιά!!! Δείτε γιατι!!!


Με σκυμμένο το κεφάλι η προβληματισμένη αστυνομικός, πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες, προκειμένου να επιστρέψει το βραβείο της«Ήταν μια ανεύθυνη ενέργεια από μέρους μου», δήλωσε στον ανακριτή η νεαρή αστυνομικός....
που λόγω της απειρίας της αντέδρασε χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες, με αποτέλεσμα να οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτειες.

«Συγγνώμη σε όλους, δεν ήθελα να προκαλέσω αποσταθεροποίηση της χώρας», ήταν τα πρώτα λόγια της αστυνομικού που το μοιραίο βράδυ στο Κερατσίνι, άνοιξε τους Ασκούς του Αιόλου με την αιφνιδιαστική σύλληψη του δράστη.


Πράγματι, αν το μοιραίο βράδυ του φόνου έκανε τα στραβά μάτια, δεν θα είχε ξεκινήσει η χιονοστιβάδα των εξελίξεων. Δεν θα είχε μάθει κανείς ότι η Χρυσή Αυγή χτυπάει οργανωμένα ανθρώπους επειδή τους έχει στοχοποιήσει. Ούτε θα αναγκαζόταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης να παύσει τους αστυνομικούς που συνεργάζονται με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου...
Όμως οι συνέπειες της ανευθυνότητας της αστυνομικού, δεν σταμάτησαν εκεί. Χάρη στην άσκοπη ενέργειά της να συλλάβει τον Ρουπακιά, έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα της αντιπολίτευσης που όσο καταγγέλλουν ότι η δολοφονία εξυπηρετεί εκλογικά την κυβέρνηση φαίνονται σα να αθωώνουν τη Χρυσή Αυγή, αφού όποιος συμφωνεί με την εξόντωσή της ακούγεται φιλοκυβερνητικός!

Από την άλλη, όσο αναγκάζονται να συμφωνήσουν μαζί της στον «φραγμό του φασισμού», χάνουν το αντικυβερνητικό τους «οπλοστάσιο», αφού και ο φασισμός εμφανιζόταν επίσης αντιμνημονιακός!
Και τα δυσάρεστα επακόλουθα της σύλληψης συνεχίζονται. Διότι αν δεν είχε συλληφθεί ο δράστης και δεν είχε συνδεθεί με τη Χρυσή Αυγή, εκείνη δεν θα εμφάνιζε διαρροές στην εκλογική της βάση – κατά συνέπεια δεν θα αντιδρούσε σπασμωδικά, απειλώντας με παραίτηση των βουλευτών της. Οι εφημερίδες δεν θα αναγκάζονταν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του δολοφονημένου προκαλώντας αντιδράσεις και διχασμό. Και, μάλλον, ούτε οι απόστρατοι έφεδροι θα εμφανίζονταν ξανά, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αστυνομικός επέστρεψε ντροπιασμένη και το βραβείο που της είχε απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Έπρεπε να αδιαφορήσω για το καλό της πατρίδας» φέρεται να εξομολογήθηκε στον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος προσπαθούσε να τη συγχωρέσει και να την παρηγορήσει.
«Αν ο δολοφόνος ήταν άγνωστος, ο καθένας θα έφτιαχνε ευκολότερα την αλήθεια που θα τον βόλευε, όλοι μαζί θα καταδίκαζαν τη βία, θα γινόταν μια μήνυση κατά αγνώστων και στο τέλος όλοι θα συνέχιζαν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς αιφνιδιασμούς και ανατροπές», κατέληξε η αστυνομικός μέσα σε λυγμούς.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger