Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μανούσος για το ντοπάρισμα: "Αυτός μου την έφερε"!

Μανούσος για το ντοπάρισμα: "Αυτός μου την έφερε"!
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το διπλό κρούσμα ντόπινγκ στο ματς Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή. Πώς δικαιολογείται, όμως, ο ένας από τους παίκτες που βρέθηκε ντοπαρισμένος;
Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες στη Σούπερ Λίγκα με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Μανούσο και τον Χρήστο Λισγάρα, που βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στο ίδιο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

O σκύλος, που μυρίζεται τα πάντα, βρέθηκε στη Μυτιλήνη για να μάθει περισσότερα για την υπόθεση του Μανούσου, του αρχηγού και μεγάλου άσου της τοπικής ομάδας.
Στο νησί είναι συγκλονισμένοι από την είδηση, όπως συγκλονισμένος δηλώνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη και θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από άνθρωπο της Καλλονής! 
Από ποιον; Όπως υποστηρίζει ο Έλληνας επιθετικός στο περιβάλλον του, ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας του έκανε ένεση, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτή εμπεριείχε ...κορτιζόνη!
Ο Μανούσος πιστεύει ότι η ζημιά έγινε από τον φυσικοθεραπευτή και τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει. Όπως και να έχει, πάντως, ο ποδοσφαιριστής μπήκε τώρα σε περιπέτειες που μπορεί να του στοιχίσουν ακριβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger