Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Φουλ επίθεση από τον Σάντος

Με επιθετικό σχήμα σκέφτεται να παρατάξει την Εθνική ομάδα κόντρα στην Σλοβακία ο Φερνάντο Σάντος. Δοκιμή με Χριστοδουλόπουλο, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου. Προπονήθηκε ο Παπασταθόπουλος ο οποίος θα προφυλαχθεί.
Με προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην οποία πήρε μέρος κανονικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνέχισε η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της για το ματς της Παρασκευής (11/10) με την Σλοβακία.

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ στην πρωινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά το απόγευμα πήρε μέρος, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί με την Σλοβακία με τον Φερνάντο Σάντος να θέλει να τον προφυλάξει.
Από εκεί και πέρα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καταλήξει στους δέκα από τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση και η μια θέση που παίζει είναι αυτή ανάμεσα σε Χριστοδουλόπουλο και Νίνη.
Στην πρωινή προπόνηση δοκίμασε το 4-3-3 με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τοροσίδη (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) και Σιόβα-Μανωλά (κεντρικό αμυντικό δίδυμο).
Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μανιάτης, Τζιόλης, Νίνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή).
Με Σαμαρά πίσω από τον Μήτρογλου
Ωστόσο το απόγευμα άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1, θέλοντας να το κάνει ακόμη πιο επιθετικό απέναντι στην καλή ομάδα της Σλοβακίας.
Έτσι κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης και στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) και Σιόβας-Μανωλάς (κεντρικό αμυντικό δίδυμο).
Στην μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Μανιάτης-Τζιόλης, στην τριάδα πιο μπροστά ήταν οι Χριστοδουλόπουλος (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και ο Σαμαράς στο κέντρο πίσω από τον Μήτρογλου που θα παίξει στην κορυφή.
Ένα σχήμα επιθετικό το οποίο φαίνεται να κερδίζει και τις περισσότερες πιθανότητες για το ματς της Παρασκευής (11/10).
Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (10/10) με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17.30), ενώ νωρίτερα (16.45) ο Σάντος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger