Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

“ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.”


 ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΒΙΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΣΤΥΓΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Λαθρόβιοι που θα έπρεπε να κάνουν παρέα στον Μιχαλολιάκο και τον Λαγό, αφού έχουν καταστρατηγήσει κάθε επιχειρηματικό δίκαιο, ενώ η επιτροπή κεφαλαιαγοράς κάνει το κορόιδο.

Τα κατάπτυστα πρωτοσέλιδα από τα επίσημα όργανα των Ναζί (ως Αθηναϊκά Νέα), δεν συνιστούν απλώς προσβολή για τον τελευταίο πυλώνα της δημοκρατίας που παραμένει όρθιος. Είναι φασιστική επίθεση κατά του πολιτεύματος,
Δείχνουν και την απύθμενη ηλιθιότητα (;) καθώς την ώρα που αυτή η γελοιότητα κυματίζει σήμερα στα περίπτερα, ο Μιχαλολιάκος
είναι ήδη φυλακή. Η ξεφτίλα βέβαια γι’ αυτούς δεν σημαίνει απολύτως τιποτα. Μόνο λεφτά θέλουν και για τα λεφτά γράφουν και για πλασματικές επισκέψεις του Ερντογάν ή των νεφελιμ. Με τον ίδιο τρόπο που αύριο θα υμνούν την κυβέρνηση για το δώρο που έκανε στην ΧΑ προφυλακίζοντας τον “φύρερ”.
Οι καταστάσεις είναι πλέον τραγικές και η μόνη έκφραση ευγένειας είναι ο αγώνας για την τιμωρία των αχρείων βιαστών της δημοκρατίας. Δεν είναι ντροπή πλέον όταν ο αθώος συμπολίτης μας δεν έχει καταλάβει με τι έχει να κάνει, να του πιάνεις το χέρι στο περίπτερο πριν αγοράσει την φασιστοφυλλάδα και να του πεις: Μην τους πληρώνεις τους φασίστες. Είναι σα να δολοφονείς τα παιδιά σου. Τσάκισε τους με την αδιαφορία σου.



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger