Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τα παιχνίδια της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ θα μεταδώσει και φέτος ο ΟΤΕ TV, όπως όλα δείχνουν

Επισημοποιείται η συμφωνία με ΟΤΕ TV

Όπως όλα δείχνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα παίζει στο ΟΤΕ TV, αφού έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ΟΧΕ και του συνδρομητικού καναλιού. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και παράλληλα να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μεταδόσεων.
Αναλυτικά:
«Στην εκτελεστική επιτροπή της ΟΧΕ συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΤΕ TV για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του αθλήματος. Η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού για την περίοδο 2013-2014 περιλαμβάνει:

-Ένα παιχνίδι της Α1 Ανδρών σε απευθείας μετάδοση κάθε αγωνιστική, ημέρα Πέμπτη.
-Την κάλυψη όλων των υπολοίπων αγώνων του πρωταθλήματος με στιγμιότυπα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
-Την απευθείας μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής Ανδρών και της Εθνικής Γυναικών.
-Την απευθείας μετάδοση των ημιτελικών και του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών, καθώς και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.
-Εβδομαδιαία εκπομπή για τα νέα του αθλήματος σε Ελλάδα και Εξωτερικό και πλούσια δράση με τις καλύτερες φάσεις από την Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και παράλληλα να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μεταδόσεων.
Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το άθλημα, που σε μία δύσκολη εποχή βρίσκει τηλεοπτική στέγη, προβάλλοντας έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο τις δραστηριότητες του, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο την επικοινωνιακή τους δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger