Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Στο δρόμο που χάραξε ο Τριανταφυλλίδης ακολουθεί ο Σα(χλα)μαράς

Το δρόμο που χάραξε ο Τριανταφυλλίδης με τις εκλογές βίας και νοθείας του 1961 ακολουθεί ο Σα(χλα)μαράς. Στην Ελλάδα που έχει την παράδοση να διαστρέφει την ιστορία, πατριώτες οι ταγματασφαλίτες και οι συνεργάτες του Γερμανού κατακτητή, προδότες όσοι αντιστάθηκαν σε αυτόν, ο Τριανταφυλλίδης αποκαλείται εθνάρχης. Ο Σα(χλα)μαράς αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Τριανταφυλλίδη.
Σκέφτεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές να υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο για κάθε υποφήφιο δήμαρχο και ένα κοινό για...
όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ανεξαρτήτως της παράταξης με την οποία κατεβαίνουν στις εκλογές. Αυτό σημαίνει ο ψηφοφόρος θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει δήμαρχο από την Α παράταξη και δημοτικούς συμβούλους από τη Β. Ο λόγος που προχωρά σε αυτήν την κίνηση ο Σα(χλα)μαράς, είναι για να προστατεύσει κυρίως το ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως τη ΝΔ από την εξαφάνιση. Διότι θα είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς, βλέποντας τα αποτελέσματα, αν κέρδισε η Α ή η Β παράταξη. Ο Σα(χλα)μαράς από τις "υποθήκες" του Τριανταφυλλίδη, κράτησε μόνο τη νοθεία. Τη βία θα τη χρησιμοποιήσει στο μέλλον και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης. Άλλωστε αυτή η παράταξη δεν είχε ποτέ πρόβλημα να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών, πότε εξαγοράζοντας και πότε δολοφονώντας βουλευτές.
Και η Ελλάδα ευγνωμονούσα και διαστρέφοντας την ιστορία, στήνει ανδριάντες στους ηγέτες της. Ίσως να φαντασιώνεται ο Σα(χλα)μαράς το δικό του ανδριάντα στο Μελιγαλά.
Από swell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger