Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 2-1

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας παρέταξε την ομάδα με το γνωστό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Αποστολίδης, δεξί μπακ τον Ζουλιώτη, αριστερό τον Σοϊλέδη και στόπερ τους Ρεπετσά και Γιώτα. Κεντρικά χαφ οι Ακασού και Μπακάλης, ενώ στις πτέρυγες δεξιά ο Μανουσάκης και αριστερά ο Γέσιτς. Ο Ισαάκ αγωνίστηκε σε ρόλο δεκαριού, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Τζιώρας.

Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ με τον Ρομέου, ο οποίος με δυνατό ευθύβολο σουτ στο 12' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη. Να σημειωθεί πως η μπάλα κόντραρε και άλλαξε ελαφρώς πορεία. Στο επόμενο λεπτό, η Νίκη Βόλου έφτασε μια ...ανάσα από την ισοφάριση όταν ο Μπακάλης με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ισαάκ αλλά το σουτ του Ισπανού από το ύψος της μεγάλης περιοχής χωρίς πίεση, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σέρεμετ.


Ο Τριανταφύλλου στο 18ο λεπτό πήρε κίτρινη για μαρκάρισμα στον Γέσιτς στο κέντρο του γηπέδου. Στο επόμενο λεπτό, ο Σοϊλέδης σούταρε από μακριά, η μπάλα όμως πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανθρακικού. Στο 29' ο Σοϊλέδης σέντραρε από αριστερά, ο Μανουσάκης βρέθηκε στην ...καρδιά της άμυνας του Πανθρακικού αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά. Μετά το 35' ο Γέσιτς πέρασε στο κέντρο, ο Ισαάκ στο αριστερό άκρο και ο Μπακάλης προωθήθηκε πίσω από τον Τζιώρα.

Η Νίκη Βόλου αναπτύχθηκε και πάλι από αριστερά και έφτασε στην ισοφάριση στο 40ό λεπτό όταν ο Γέσιτς σέντραρε από αριστερά και ο Ισαάκ με δυνατή κοντινή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ. Στο 44' ο Πόποβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους αλλά ο Αποστολίδης στο παραθυράκι της εστίας του, έδιωξε σε κόρνερ. Η Νίκη Βόλου στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε καλύτερη, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Η ανάπτυξή της έγινε με την μπάλα κάτω, κυρίως από την αριστερή πτέρυγα όπου οι Σοϊλέδης, Γέσιτς συνδυάστηκαν ωραία σε αρκετές περιπτώσεις.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Νίκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με κύριο εκφραστή των προσπαθειών της τον Ανιέτε, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Η υπεροχή της στα πρώτα λεπτά της επανάληψης "καρποφόρησε" στο 51', όταν σε μια φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Πανθρακικού ο Ισαάκ βγήκε κερδισμένος από τις κόντρες, έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μικρή περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Σέρεμετ για το 2-1. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκει και πάλι στους γηπεδούχους, όταν ο Ανιέτε σούταρε μετά από πάσα του Ισαάκ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 66' ο Ζεκίνια πήρε κίτρινη για αγκωνιά στον Μπακάλη. Ο πάγκος της Νίκης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το μαρκάρισμα αυτό.

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Γιώτας, Σοϊλέδης, Μπακάλης, Ισαάκ, Μανουσάκης (46' Ανιέτε), Ακασού (61' Σεϊμάν), Γέσιτς, Τζιώρας.
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Ντος Σάντος, Χρήστου (57'Παπαγεωργίου), Περέιρα, Κατσικοκέρης (57' Κάσες), Ζος, Σκλιοπίδης.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αποστόλης Μπακογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger