Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εσπασε το φράγμα των 10.000 διαρκείας η ΑΕΚ

Μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει περισσότερες κάρτες διαρκείας από την ΑΕΚ, στην οποία το φράγμα των 10.000 έσπασε
Μετά την καταστροφική περσινή σεζόν και το οικονομικό κραχ, στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει μία ελπιδοφόρα προσπάθεια, της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ως μεγάλη ομάδα, που είναι, η Ενωση θα τον βρει τον δρόμο για την δύσκολη επιστροφή στη Super League και μεγάλος της συμπαραστάτης στο μακρινό αυτό ταξίδι είναι ο κόσμος της.
Η συσπείρωση των φιλάθλων της Ενωσης είναι πολύ μεγάλη, κάτι που αποδεικνύεται από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση στην Ελλάδα.
Η προσφορά με τα 30 ευρώ για όσους είναι άνεργοι αποδείχθηκαν πανέξυπνη, αφού καθημερινά στα γραφεία της ΑΕΚ σπεύδουν πολλοί φίλοι της ομάδας για να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας.
Το φράγμα των 10.000 διαρκείας έσπασε και η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας είναι μεγάλη. Αλλωστε μόνο ο ΠΑΟΚ (με περίπου 12.500 διαρκείας) κι ο Ολυμπιακός (11.500 διαρκείας) έχουν διαθέσει περισσότερα από την Ενωση.
Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της ΑΕΚ, που ήδη έδειξαν με το βροντερό παρών στη Φυλή, την εικόνα των γηπέδων, που θα φιλοξενήσουν κατά την διάρκεια της σεζόν την ομάδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger