Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κληρώνει» για μεταγραφές στην ΑΕΚ

Με την προετοιμασία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα φιλικά να «βγάζουν» τα πρώτα δείγματα γραφής, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να αποφασίσει για τα μεταγραφικά μέτωπα που θα ανοίξει η ΑΕΚ.

«Κληρώνει» για μεταγραφές στην ΑΕΚ
Κρίσιμες μέρες θα είναι οι επόμενες μέρες για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ. Όπως είχε τονίσει ο Τραϊανός Δέλλας την περασμένη Κυριακή κατά την αναχώρηση της αποστολής για τα Χάνια Πηλίου, ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, δεν υπάρχει πλάνο μέχρι στιγμής για τις επόμενες μεταγραφές.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» ήθελε να εντοπίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα «κενά» που έχει το ρόστερ, τη στιγμή που το «χτίσιμο» της νέας ομάδας θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Έτσι, με την προετοιμασία να συνεχίζεται και τα επόμενα φιλικά να ακολουθούν (με επόμενο απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο την Κυριακή) αναμένεται να οριστεί το τελικό πλάνο από το τεχνικό επιτελείο για τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες.


Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στην ΑΕΚ εξέταζαν την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός πλάγιο επιθετικού.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger