Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ



 Μ. Χρυσοβελώνη: «Ποιοι Πρόεδροι Ανεξάρτητων Αρχών πίνουν μέχρι τώρα στην υγεία των ασφαλισμένων κορόιδων;»

«Η τροπολογία Στουρνάρα - Βρούτση έρχεται να πει το αυτονόητο: όλα τα μέλη Ανεξάρτητων Αρχών είναι υποχρεωμένα να καταβάλουν ασφαλιστικές εισφορές.

Την αυτονόητη υποχρέωση τους να εφαρμόσουν ό,τι ακριβώς ισχύει για κάθε άλλο Έλληνα εργαζόμενο, έθεσα στους συναρμόδιους υπουργούς σε διαδοχικές Ερωτήσεις μου, με αφορμή την προκλητική περίπτωση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου. Οι κύριοι Στουρνάρας και Βρούτσης αποφεύγουν να εξηγήσουν εδώ και 1,5 μήνα ποιος επέτρεψε στον κ. Γεωργίου να μην καταβάλει ούτε ένα ευρώ σε ασφαλιστικές εισφορές από τον μισθό των 7000 Ευρώ που του πληρώνει ο Ελληνικός λαός εδώ και 3 χρόνια.
Η σημερινή τροπολογία αποτελεί απλώς προπέτασμα καπνού της Συγκυβέρνησης που έρχεται να «διευκρινίσει» με αφορμή την υπόθεση Γεωργίου -λες και υπήρχε ανάγκη διευκρίνησης- πως και τα μέλη Ανεξάρτητων Αρχών οφείλουν να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές…
Το βασικό όμως ερώτημα που έθεσαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένει ακόμη αναπάντητο: ποιοι άλλοι πρόεδροι Ανεξάρτητων Αρχών εκτός του κ. Γεωργίου εκμεταλλεύθηκαν μέχρι σήμερα αυτό το δήθεν «κενό νόμου» προκειμένου να μην καταβάλουν ασφαλιστικές εισφορές επί χρόνια. Ο Ελληνικός λαός που αφαιμάζεται καθημερινά από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχει επιτέλους το δικαίωμα να μάθει τουλάχιστον ποιοι πίνουν στην υγειά των ασφαλισμένων κορόιδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger