Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Δ.Τ. Επιστολή κόλαφος του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΑΕΜ κατά του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αρ. Μπασδάνη και της κ. Θέκλας Καμμένου



                                                                 Βόλος, 21 Αυγούστου 2013
                                                                 Αρ. Πρωτ.: 225



ΠΡΟΣ:
ΠΡΟΕΔΡΟ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΠΑΣΔΑΝΗ

           ΚΟΙΝ:
          
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΑΕΜ
           ΜΕΤΟΧΟΙ.                        
                                                                         (Όπως Πίνακας Αποδεκτών)          
           ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Ε.Μ.
                                                                 (Όπως Πίνακας Αποδεκτών)
           ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
                                                                 (Όπως Πίνακας Αποδεκτών)
                                                                         ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
                                                          (Όπως Πίνακας Αποδεκτών)
                                                                 Μ.Μ.Ε
                                                                 (Όπως Πίνακας Αποδεκτών)
 

ΘΕΜΑ :
Α)Απάντηση στην με Αριθ. Πρωτ. 3538/8-8-2013 επιστολή του κ. Προέδρου.
Β)Εισαγωγή θέματος στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου

Δυστυχώς γίναμε θεατές και λήπτες επιστολής,  μίας ακόμη πράξης στο θέατρο του παραλόγου που διαδραματίζεται τον τελευταίο καιρό στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Επιγραμματικά τα όσα τραγελαφικά έχουν συμβεί τον τελευταίο μήνα καταγράφονται ως εξής :

1/ Στις 22/7/2013 η κα Θέκλα Καμένου η οποία κατείχε τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., υπέβαλε την παραίτηση της τόσο από τη θέση της Προέδρου, όσο και από μέλος του Δ.Σ.. Συγχρόνως υπέβαλε ομοιοτρόπως την παραίτηση του και ο κ. Βασίλειος Ζαχείλας από τη θέση του Γραμματέα του Δ.Σ.

Μετά την υποβολή της παραίτησης της κας Καμένου από τη θέση του Προέδρου της Ε.Α.Ε.Μ., αναπλήρωσα αυτήν «σε όλο το εύρος των αρμοδιοτήτων της», όπως εκ του καταστατικού ρητά υποχρεούμουν καθώς κατείχα τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου, ενεργώντας προσωρινά με την ιδιότητα του Προεδρεύοντος του Δ.Σ..
Εν συνεχεία συγκάλεσα, ως όφειλα, άμεσα Δ.Σ. στην Ε.Α.Ε.Μ στις 29/7/2013 κατά το οποίο (μεταξύ άλλων) έγιναν ομόφωνα δεκτές οι παραιτήσεις των ως άνω μελών. Επίσης στο ίδιο Δ.Σ. αποφασίστηκε να γνωστοποιηθεί η απόφαση της αποδοχής των ως άνω παραιτήσεων στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Ε.Μ.). Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι μέλος του ΔΣ κατά την ως άνω συνεδρίαση ησαστάν και εσείς κ Αριστοτέλη Μπασδάνη ως  Πρόεδρος του Ε.Μ. και της Διοικητικής Επιτροπής (Δ.Ε.) αυτού, ο οποίος συναποφάσισατε την αποδοχή των παραιτήσεων.
       2/ Μετέπειτα προσήλθα, μετά από πρόσκληση σας, ενώπιον της Δ.Ε. του Ε.Μ. κατά τη συνεδρίαση αυτής στις 5/8/2013 ούτως ώστε να γνωστοποιήσω στο Επιμελητήριο (μεταξύ άλλων) ότι έγιναν δεκτές από το μοναδικό αρμόδιο προς τούτο όργανο, ήτοι το Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ. οι παραιτήσεις της κας Καμένου και του κου Ζαχείλα, υλοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ανωτέρω αναφερόμενη απόφαση μας (ως Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ.).
Όμως με απόφαση τους τα μέλη της Δ.Ε., μετά από δική σας εισήγηση , δεν δέχτηκατε καν να «με ακούσουτε» (μετά από γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Ε.Μ. κ. Δημήτριου Παπαποστόλου), καθώς  κρίνατε ότι δεν ήταν νόμιμη η σύγκληση του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., (λόγω μη ύπαρξης προέδρου) και κατ’ επέκταση δεν ελήφθη νομίμως η απόφαση περί αποδοχής των ως άνω παραιτήσεων.
3/ Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 8/8/2013 ως  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπασδάνη  απόστειλατε σε εμένα προσωπικά την … ευφάνταστη «επίδικη» επιστολή σας με την οποία
« επιδιώκοντας την εξεύρεση λύσης – το ταχύτερο δυνατό (!!) …» μου ζητούσε (…άκουσον άκουσον!) το εξής :
Να συγκαλέσω ως Προεδρεύον Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Ε.Μ. Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «… για την αποδοχή ή μη των παραιτήσεων και ενημέρωση του Επιμελητηρίου … »!!!
Τέτοια καψώνια δεν μου έκαναν ούτε όταν υπηρέτησα ως νεοσύλλεκτος φαντάρος !!!
Πως και νομιμοποιείται πλέον (μετά την δική σας επιστολή;) το Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ. να αποφασίσει για την αποδοχή ή μη των παραιτήσεων των 2 προαναφερόμενων μελών;
Τι άλλαξε σε σχέση με την πρώτη σύγκληση του Δ.Σ. κατά την οποία ελήφθη η … επαναζητούμενη απόφαση;
Ρητορικά αναπάντητα (;) ερωτήματα…
Μάλλον αυτό που άλλαξε είναι δική σας μεθόδευση για την περαιτέρω παραμονή σας ως πρόεδρος στην καρέκλα του Επιμελητηρίου…
4/ Ως τελευταία πράξη του έργου, κ. Μπασδάνη  λίγο μετά την αποστολή της ως άνω επιστολής του και συγκεκριμένα στις  12/8/2013, κατά την νέα συγκληθείσα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., φέρατε προσωπικά ο ίδιος ως θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως τη μη νόμιμη σύγκλησης του Δ.Σ.!!
 Με ισχνή πλειοψηφία (5 εναντίον 4 ψήφων) τα μέλη του Δ.Σ., μετά και από την προφορική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Ε.Μ. κ. Δημήτριου Παπαποστόλου (την οποία σημειωτέων ματαίως έχω ζητήσει να μου δοθεί εγγράφως), έκριναν ότι το Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ. με την παρούσα σύνθεση, στερείται Προέδρου, στερείται νόμιμης συγκροτήσεως και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να συγκληθεί νόμιμα!

Σε όλα τα ανωτέρω έχω να απαντήσω τα εξής :
Α/ Κατά την άποψη μου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σύμβαση ίδρυσης της Ε.Α.Ε.Μ. ήταν καθόλα νόμιμη η σύγκληση του Δ.Σ. και απολύτως νομότυπη και δυνατή η λήψη αποφάσεων.
Πιο συγκεκριμένα, μετά την υποβολή της παραίτησης της κας Καμένου από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ., προέκυψε αναντίρητα, αμάχητο κώλυμα του Προέδρου του Δ.Σ. αναφορικά με την παρουσία αυτού στις επόμενες συνεδριάσεις, όπως αυτό (το κώλυμα) καθορίζεται στο άρθρο 13 της συμβάσεως ίδρυσης της Ε.Α.Ε.Μ.. Κατά συνέπεια και βάσει του ως άνω άρθρου τον υπό παραίτηση Πρόεδρο, υποχρεωτικά εκ της ανωτέρω συμβάσεως αναπληρώνει ο Α΄ Αντιπρόεδρος, σε όλο (μάλιστα) το εύρος των αρμοδιοτήτων του.
Επίσης, τον υπό παραίτηση και κατ’ επέκταση κωλυόμενο να εμφανιστεί στις συνεδριάσεις του ΔΣ Γραμματέα αυτού κο Ζαχείλα, αναπληρώνει (βάσει του αρθρ. 13) ο εκλεγμένος Αναπληρωτής Γραμματέας.
Υπό τα ως άνω δεδομένα, επάγεται αναμφισβήτητα το κάτωθι:
Ως Α΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ενεργώντας προσωρινώς με την ιδιότητα του προεδρεύοντος αυτού και του αναπληρούντος τον απουσιάζοντα και κωλυώμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. σε όλο το εύρος των αρμοδιοτήτων του, όχι μόνο νομιμοποιούμουν να συγκαλέσω Δ.Σ., αλλά ακόμη περισσότερο όφειλα να πράξω τούτο, καθώς υποχρεούμαι, ως ο μόνος  εκ της συμβάσεως ίδρυσης αρμόδιος, (άρθρο 17) να υποβάλλω τις (ήδη κοινοποιηθείσα) παραιτήσεις των 2 προαναφερόμενων μελών του Δ.Σ., ενώπιων αυτού.
Αυτό ακριβώς έπραξα κι εγώ.

Β/ Μετά από ταχύρυθμη έρευνα που διενέργησα σε συνεργασία με τους αρμοδίους υπαλλήλους της εταιρίας (γραμματείας –λογιστηρίου) σχετικά με τα πεπραγμένα επί της προεδρίας της κας Καμένου στην πολύπαθη Ε.Α.Ε.Μ (απαντώντας συνάμα στο 2ο θέμα που θέτετε με την επιστολή σας   κ. Μπασδάνη), σας γνωστοποιώ επιγραμματικά, επιφυλασσόμενος για τη διενέργεια κάθε νόμιμης και σκόπιμης νομικής ή μη ενέργειας και υποσχόμενος να τα αναλύσω με πάσα λεπτομέρεια στο εγγύς μέλλον, τα κάτωθι :
i) Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προσωρινού Προεδρεύοντα της Ε.Α.Ε.Μ. ήτοι στις 23/7/2013, ζήτησα να μου χορηγηθούν το ισοζύγιο της 23/7/2013 (Ισοζύγιο παραλαβής) και μετέπειτα στις 31/7/2013 το ισοζύγιο Ιουλίου oπου αντικατοπτρίζεται η οικονομική κατάσταση της εταιρείας.
Ούτε στο ως άνω ισοζύγιο, ούτε όπως είναι φυσικό στον ισολογισμό του 2012  δεν καταγράφεται καθόλου το πρόστιμο που έχει επιβάλει στην Ε.Α.Ε.Μ. το ΙΚΑ ύψους περίπου 35.000,00 €!! Παραπλανήθηκε, όπως γίνετε απόλυτα κατανοητό, σύσσωμο το ΔΣ από την πρόεδρο της εταιρείας κα Καμμένου και την ταμία κα Καναβιτσά και εξίσου η Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Ε.Μ. που ενέκρινε έναν αναληθή ισολογισμό.
ii) Δεν έχει τηρηθεί ούτε κατ’ ελάχιστον η υποχρεωτική εσωτερική διαδικασία των λογιστικών εγγραφών σχετικά με την παραλαβή αξιογράφων και παραστατικών.
  Ενδεικτικά αναφέρω την ύπαρξη οπισθογραφημένης επιταγής του Ε.Μ. (που πήρε δημοσιότητα) άνευ ποσού και ημερομηνίας, με υπογραφές Προέδρου και Ταμία και σφραγίδα της Ε.Α.Ε.Μ.. Επίσης την ύπαρξη τιμολογίων χωρίς την συνοδεία αυτών με συγκεκριμένη σύμβαση ή απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., όπως π.χ. Τιμολόγιο τρίτου που  αφορά χρώματα, πινέλα και άλλα υλικά ποσού 2.459,32 Ευρώ και Τιμολόγιο Γεωργιάδη ποσού 6.642,00 Ευρώ για παραχώρηση χώρου στην ΄Έκθεση Επιχειρηματικό Πανόραμα χωρίς να υπάρχει ούτε σύμβαση για τη συγκεκριμένη παραχώρηση ούτε απόφαση Δ.Σ..
iii) Δεν έχουν εγκριθεί τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., αρχής γενόμενης από τον Ιανουάριο του 2013. Επίσης δεν υπάρχει το σύνολο των απαιτούμενων υπογραφών σε μέρος των υπολοίπων πρακτικών που έχουν εγκριθεί.
iv) Ενώ υπάρχει μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στην Ε.Α.Ε.Μ. και στο Ε.Μ. για άνευ ανταλλάγματος παροχή υπηρεσίας προς αυτό, η Εταιρία εισπράττει μεγάλα χρηματικά ποσά έναντι των ανεπαρκώς περιγραφόμενων στο μνημόνιο αλλά πραγματικώς παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι παρά το ότι είναι υπάλληλοι της Εταιρίας, παρέχουν καθημερινώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες τους στο Ε.Μ.. Για το λόγο αυτό θα έπρεπε να υπάρχει συγκεκριμένη σύμβαση παροχής υπηρεσιών ανάμεσα στην Ε.Α.Ε.Μ. και στο Ε.Μ.. Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει για λόγους προφανείς, όπως η καταστρατήγηση των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, η αποφυγή καταβολής εμμέσων φόρων κ.α.
Τα ως άνω οφείλονται σε «εγκληματική»,  παράλειψη τόσο του Προέδρου του Επιμελητηρίου ο οποίος παρατύπως αποδέχεται καθημερινώς τις υπηρεσίες των εργαζομένων και παραβατικώς πληρώνει για αυτές, όσο και της Προέδρου της Αναπτυξιακής, η οποία παρέχει παρατύπως τους εργαζομένους στο Ε.Μ. και παραβατικώς αποδέχεται τα χρήματα του Επιμελητηρίου. Σημειωτέων ότι τα αρμόδια όργανα διοίκησης των φορέων (Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., Δ.Ε. και Δ.Σ. του Επιμελητηρίου) έχουν κατά κόρον παραπλανηθεί από τις ανωτέρω ενέργειες και παραλείψεις των Προέδρων.
Ως γενικότερο αποτέλεσμα, αφενός μεν δεν υπάρχει καμία νομική ή άλλη τεκμηρίωση των επιχορηγήσεων του Ε.Μ. προς την Εταιρία και αφετέρου τα πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά παρανόμως διακινούνται  εκατέρωθεν. Άμεση συνέπεια; Η Εταιρία δεν μπορεί να τεκμηριώσει νομίμως έργο παροχής υπηρεσιών προς το Ε.Μ.
Αυτός είναι ο μοναδικός και πραγματικός λόγος για τον οποίο είναι σήμερα απλήρωτοι όλοι οι εργαζόμενοι της Ε.Α.Ε.Μ..
v) Ενώ βάσει των αποφάσεων του Δ.Σ. και της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου πραγματοποιείται χρηματοδότηση της Ε.Α.Ε.Μ. μέσω επιχορηγήσεων από αυτό για την υλοποίηση καταστατικών δράσεων προς όφελος των μελών του Επιμελητηρίου, στην πραγματικότητα το Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ. χρησιμοποιεί τα χρήματα αυτά κυρίαρχα για τη μισθοδοσία του προσωπικού.
Σας γνωστοποιώ (αν και τις ξέρετε καλύτερα από τον καθένα) τις αποφάσεις της Δ.Ε. που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια και ενώ καταγράφουν χρηματοδότηση της Ε.Α.Ε.Μ. για προγράμματα και δράσεις, ουσιαστικά και πραγματικά χρηματοδοτούν το προσωπικό.
Ενδεικτικά αναφέρω :
-      υπ’ αριθ. 274/19.11.12 απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Μ., ποσού 32.000 Ευρώ.
-       υπ’ αριθ. 278/27.12.12 απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Μ., ποσού 18.000 Ευρώ.
-      υπ’ αριθ. 793/21.1.13 απόφαση της Δ.Ε. του Ε.Μ., ποσού 16.000 Ευρώ.
-      υπ’ αριθ. 802/27.3.13 απόφαση της Δ.Ε. του Ε.Μ., ποσού 10.000 Ευρώ.
-      υπ’ αριθ. 810/30.5.13 απόφαση της Δ.Ε. του Ε.Μ., ποσού 19.700 Ευρώ.
 vi) Δεν έχουν συνταχθεί από την Ε.Α.Ε.Μ. παραδοτέα για καμία από τις προαναφερόμενες επιχορηγήσεις του Επιμελητηρίου.
Το παραπάνω προκύπτει αβίαστα από τα εισερχόμενα και εξερχόμενα της εταιρίας καθώς επίσης και από μαρτυρία της αρμόδιας υπαλλήλου της Εταιρίας.
vii) Υπάρχει πληθώρα αποφάσεων που δεν έχουν υλοποιηθεί από την έναρξη της λειτουργίας της Αναπτυξιακής έως και την προσωρινή ανάληψη των καθηκόντων του Προεδρεύοντος από εμένα, με κίνδυνο από την κωλυσιεργία αυτή να χαθούν ακόμη και Ευρωπαϊκά προγράμματα που θα αποτελέσουν μελλοντικούς πόρους της Εταιρίας.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι δεν υπάρχει (κατά «εγκληματική» παράλειψη της Προέδρου κας Καμένου), διαβιβαστικό του αιτήματος της Ε.Α.Ε.Μ. προς τη Δ.Ε. του Ε.Μ. περί επιχορήγησης δράσεων της εταιρίας ύψους 169.000,00 ευρώ. Αυτή κυρίαρχα η παράλειψη οδήγησε στην αδυναμία της Εταιρίας, αφενός μεν να πληρώσει τους εργαζομένους της, αφετέρου δε να εκπληρώσει τους εκ της συμβάσεως ίδρυσης σκοπούς της με την υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων.

Τέλος, θα ήθελα να αναδείξω ότι με την αυθαίρετη εμπλοκή σας στα εργασιακά θέματα της Ε.Α.Ε.Μ, έχετε φέρει σε πλήρη σύγχυση το προσωπικό της εταιρείας το οποίο φαίνεται να  αναγνωρίζει το επιμελητήριο ως εργοδότη του και όχι τον φυσικό εργοδότη αυτού, ήτοι την Ε.Α.Ε.Μ.. Ως αποτέλεσμα της εξωθεσμικής συμπεριφοράς σας έρχεται το γεγονός να απουσιάζει ακόμη και αυθαίρετα υπάλληλος από την εργασία του, χωρίς την απαιτούμενη έγκριση από το Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ. και κατ’ επέκταση την νόμιμη άδεια.

Όπως καταλαβαίνεται κ. Πρόεδρε μετά και την παρέμβαση σας που ματαίωσε την συζήτηση των προαναφερόμενων θεμάτων εσωτερικά στο 12/8/2013 Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., αναγκάζομαι απαντώντας συγχρόνως στην «επίδικη» επιστολή σας, να γνωστοποιήσω στους μετόχους της Γ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., στο Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ, στο Δ.Σ. και στη Δ.Ε. του Επιμελητηρίου και στα Μ.Μ.Ε. την παρούσα επιστολή για τους παρακάτω λόγους :
α/ για να λάβουν γνώση όλοι οι παραπάνω των πραγματικών γεγονότων που οδήγησαν την Εταιρία σε αυτό το τέλμα.
β/ για να λάβουν γνώση τα παραπλανηθέντα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ, του Δ.Σ. και της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου των «εγκληματικών» σας παραλείψεων, προκειμένου να πράξουν τα, κατά την κρίση τους, δέοντα για την θεραπεία τυχόν λανθασμένης απόφασης τους, σύμφωνα πάντοτε με την κείμενη επιμελητηριακή νομοθεσία.
γ/ για να λάβουν γνώση όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας τα οποία με τη υποχρεωτική συνδρομή τους στηρίζουν τελικά ένα φορέα αναποτελεσματικό, μη ανταποδοτικό, που δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, ειδικότερα σήμερα που η οικονομική κρίση έχει διαμορφώσει και οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες κυριολεκτικά είναι στο πέλαγος των καθημερινών τους  προβλημάτων.  
Κλείνοντας αιτούμαι να εισάγεται ως μοναδικό θέμα την παρούσα επιστολή και το περιεχόμενο της στο επόμενο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας αφ ενός για την εύρεση λύσεων για την συνέχιση της  λειτουργίας τις Ε.Α.Ε.Μ. αλλά και αφ εταίρου,  τον καταλογισμό ευθυνών σε κάθε εμπλεκόμενο.
 Σε κάθε περίπτωση αναίτιας κωλυσιεργίας σας, σας δηλώνω ως μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητήριου ότι είμαι αναγκασμένος, προκειμένου να διαφυλάξω τους πόρους του Επιμελητηρίου και κατ’ επέκταση τα χρήματα των μελών του, να προσφύγω σε κάθε αρμόδιο ελεγκτικό και μη όργανο, στο πολύ άμεσο μέλλον.

                                                                                                                                



Ο Προεδρεύων
Α’ Αντιπρόεδρος



ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1.    ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Α.Ε.Μ.
2.    ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
3.    ΧΑΛΥΦΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
4.    ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
5.    ΚΑΠΟΥΛΑ ΕΥΔΟΚΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΠΤΡΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
6.    ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
7.    ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
8.    ΔΟΔΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
9.    ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ & Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
10. ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
11. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΘΕΟΔΟΤΗ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
12. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΕΚΛΑ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
13. ΚΑΝΑΒΙΤΣΑ ΔΩΡΟΘΕΑ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΤΑΜΙΑΣ Ε.Α.Ε.Μ.
14. ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
15. ΚΟΠΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
16. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
17. ΜΑΥΡΟΦΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
18. ΜΗΛΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
19. ΜΟΣΔΡΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
20. ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
21. ΜΠΙΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
22. ΜΠΟΥΡΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
23. ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ Ε.Α.Ε.Μ.
24. ΠΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
25. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
26. ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
27. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
28. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
29. ΣΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & Ε΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
30. ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
31. ΤΣΑΤΛΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
32. ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΤΡΥΦΩΝ - Δ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
33. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΣΤ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
34. Επιμελητήριο Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
35. Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Αστικών Λεωφορείων Βόλου – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
36. Σύλλογος Αγγειοπλαστών –Κεραμιστών Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
37. Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Ν. Ιωνίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
38. Σύλλογος Κρεοπωλών Βόλου – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
39. Σύλλογος Καταστηματαρχών κάθε είδους Κέντρων Εστιάσεως και Διασκεδάσεως Νομού Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
40. Σύλλογος Επιπλοποιών – Ξυλουργών & Συναφών Επαγγελμάτων – Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
41. Ένωση Βενζινοπωλών Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
42. Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
43. Σύλλογος Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
44. Ένωση Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ειδών Ένδυσης & Υπόδησης & Οικ. Χρήσης «Γόρδιος Δεσμός» – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
45. Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
46. Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
47. Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
48. Ομοσπονδία Επαγγελματιών –Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Μαγνησίας – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
49. Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου – ΕΤΑΙΡΟΣ Ε.Α.Ε.Μ.
50. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»
51. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ»
52. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ»
53. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΓΝΗΣΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger