Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Κι οι δικαστές τσογλάνια; Είναι ή δεν είναι προσβολή νεκρού από την τσογλαναρία της κυβέρνησης Τσολάκογλου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ); ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ: Έβγαλαν σε διαθεσιμότητα την καθηγήτρια που ΞΕΨΥΧΗΣΕ από την αγωνία για το αν θα χάσει ή όχι τη θέση της! Την ώρα των Λαϊκών Δικαστηρίων, θα δικαστούν κι οι δικαστές με τους γερμανοτσολιάδες των μνημονίων!

ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ: Έβγαλαν σε διαθεσιμότητα την καθηγήτρια που ΞΕΨΥΧΗΣΕ από την αγωνία για το αν θα χάσει ή όχι τη θέση της!
Ας το πάρουμε χαμπάρι: Είναι επικίνδυνα ανίκανοι, είναι δωσίλογοι, είναι μιάσματα! Εβγαλαν σε διαθεσιμότητα τη ΝΕΚΡΗ καθηγήτρια που η καρδιά της δεν άντεξε την αγωνία για το εργασιακό της μέλλον!
27 Ιουλίου, λίγες ημέρες πριν. Η καθηγήτρια Κλαίρη Καψαχάτη πέφτει νεκρή, προδομένη από τη καρδιά της, μία ημέρα μετά την απόρριψη της αίτησης της για εξαίρεση από τη διαθεσιμότητα.
Οι συνάδερφοι της έβγαλαν μια συγκλονιστική ανακοίνωση.
Οι κυβερνητικοί δεν είδαν, δεν άκουσαν. Ή απλώς δεν ασχολήθηκαν. Ποιος να ασχοληθεί τώρα με μια Κλαίρη όταν η...
Αγκελα ζητάει αίμα;
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα καθηγητών που μπαίνουν στη διαθεσιμότητα. Αυτό που φοβόταν η Κλαίρη ήταν αλήθεια. Ηταν και αυτή μέσα. Δε ζει πια όμως για να πικραθεί...
Ζούμε, όμως, όλοι εμείς και έχουμε στη συνείδηση μας μία ακόμη ψυχή ΒΑΡΟΣ! Που τους αφήσαμε να μας καταντήσουν έτσι. Που δεν κάνουμε κάτι για να τους στείλουμε μια και καλή ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!
Το όνομα της Κλαίρης, κύριοι υπουργοί, δε χρειάζεται να είναι στη λίστα. Διορθώστε το λάθος σας. Βάλτε άλλον μέσα. Γιατί θα μετρήσει ο Σόιμπλε, θα δει ότι του λείπει ένα ατομο και θα σας μαλώσει!
Τα λόγια είναι περιττά... Τα σχόλια δύσκολα. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΟΥ ΣΑΣ!
"Το ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger