Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Επαναλειτουργία και αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής

Επαναλειτουργία και αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής   Τη δέσμευση ότι θα επαναλειτουργήσει ξανά ο Αστυνομικός Σταθμός Αργαλαστής από 1η Σεπτεμβρίου έλαβε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας.
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου το προηγούμενο διάστημα απέστειλε προς το γραφείο του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, σχετικό έγγραφο για την επαναλειτουργία του αστυνομικού σταθμού. Στο σχετικό έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα εξής: «Με το παρακάτω έγγραφο σας  
γνωρίζουμε την αδικαιολόγητη διακοπή της λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής, ενώ νόμιμα υφίσταται ως υπηρεσιακή μονάδα. Παρακαλούμε πολύ για την διευθέτηση των τυχόν προβλημάτων και την απρόσκοπτη, συνεχή και επ’ ωφελεία όλων των κατοίκων της περιοχής,
επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού. Σας πληροφορούμε επίσης ότι η Αργαλαστή είναι η έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας και παρά ταύτα η έδρα του Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται στις Μηλιές, γεγονός που δημιουργεί δυσλειτουργία, λόγω της μεγάλης απόστασης. Για το λόγο αυτό ζητούμε και την αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής σε Αστυνομικό Τμήμα».
Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη του Προέδρου του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, όπου συζητήθηκε το θέμα. Ο κ. Αστυνομικός Διευθυντής δεσμεύτηκε ότι από 1η Σεπτεμβρίου 2013 θα επαναλειτουργήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Αργαλαστής και ότι θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες επί των αιτημάτων μας.
Για το ίδιο θέμα θα ακολουθήσει επίσκεψη του Προέδρου του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, κ. Στέργιου Παπαϊωάννου, στο γραφείο του Υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger