Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ



 Προσοχή στα ψέματα κ. Στουρνάρα. Μην μπλέκετε το ΤΑΙΠΕΔ με τη Βουλή

«Χθες ο κ. Στουρνάρας σε ανακοίνωση – απολογία του για το ΤΑΙΠΕΔ ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η Βουλή είναι ενήμερη για το τι συμβαίνει στο Ταμείο. Μάλιστα προκειμένου να πείσει, επικαλέσθηκε κοινοβουλευτικό έλεγχο που έκανα εγώ, λέγοντας ότι έχουν κατατεθεί στη Βουλή τα σχετικά έγγραφα του ΤΑΙΠΕΔ. Η πραγματικότητα όμως τον διαψεύδει:
  • Στις 30 Ιανουαρίου ζήτησα την κατάθεση των πρακτικών Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία αφορούν αποφάσεις μεγάλων αποκρατικοποιήσεων (μεταξύ αυτών και της ΔΕΣΦΑ). Τα έγγραφα αυτά δεν κατατέθηκαν ποτέ στη Βουλή.
  • Στις 26 Φεβρουάριου ζήτησα την κατάθεση της μελέτης των Morgan Stanley – Τράπεζας Πειραιώς που αφορά την πώληση του Οργανισμού Λιμένα Βόλου. Η μελέτη αυτή ποτέ δεν κατατέθηκε στη Βουλή.
  • Στις 11 Φεβρουάριου ζήτησα αντίγραφα όλων των δηλώσεων πόθεν έσχες μελών Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ. Τα έγγραφα αυτά επίσης δεν κατατέθηκαν ποτέ στη Βουλή.
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις ανακοινώσεις του. Αλλιώς κινδυνεύει να έχει την τύχη του κ. Σταυρίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger