Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Βλάκες όλης της Ελλάδος… ενωθείτε!


Βλάκες όλης της Ελλάδος… ενωθείτε!
Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των προδοτών, των τυχοδιωκτών και των… βλακών μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν τη δημόσια περιουσία και την ελληνική γη χωρίς να ανοίγει μύτη
Του Αθανάσιου Καρανάσιου, 17/08/2013
Με ξεχειλισμένη την οργή και ασίγαστο μίσος γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, ούτε τον δεκαπενταύγουστο να κάνεις με την ησυχία σου ένα μπάνιο.
Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά και να μη ακούγεται κιχ. Να καταστρέφεται η Ελλάδα και να μην υπάρχει αντίσταση. Να λουφάζουν οι πάντες, όταν οι...
ασπάλακες, τα σκουλήκια και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες και ανθέλληνες προδότες ξεπουλάνε την περιουσία του ελληνικού λαού και εκχωρούν γη και ύδωρ στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια των τεχνοκρατών και των δικηγόρων και τις έωλες λαθροχειρίες των μνημονιακών (και όχι μόνον) πολιτικών!
Και μόνο το γεγονός, ότι υπογράφουν μεσοκαλοκαιριάτικα την απεμπόληση της χρυσοτόκου όρνιθας ΟΠΑΠ και βγάζουν στο σφυρί δημόσιες επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας, όπως την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ κ.ά., είναι απόδειξη, ότι κρύβονται σαν κοινοί εγκληματίες από τον λαό. Είναι εξόχως αποπνικτικό, οικτρό και προκλητικό να κινούνται με τόσο βάρβαρες μεθόδους και τέτοια χαμηλά κίνητρα.
Κι είναι όλοι αυτοί κρατικοδίαιτοι σαπιοκοιλαράδες, που τους πλήρωνε και τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, για να προστατεύσουν και διαχειριστούν αποδοτικά την περιουσία του. Είτε ως μέλη Δ.Σ. δημόσιων επιχειρήσεων, είτε ως πολιτικοί ακόμα. Κι αυτοί, αντί διαχείρισης προστρέχουν στον συμβολαιογράφο και ξεπουλάνε όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Είναι λένε πολιτική απόφαση. Και ποιος εξουσιοδότησε τους πολιτικούς; Με βάση ποιο κοινωνικό συμβόλαιο; Ασφαλώς και με κανένα!
Άκουσον, άκουσον… ξεπουλάνε το μοναδικό χώρο του Ελληνικού 6.200 στρεμμάτων αντί του ποσού των τριακοσίων εκατομμυρίων. Δηλαδή με 48.000 ευρώ το στρέμμα! Όταν τα οικόπεδα στη γύρω περιοχή πουλιούνταν πρόσφατα 2 εκατομμύρια το στρέμμα! Με 48.000 δεν αγοράζει κανείς ούτε εκτός σχεδίου χωράφι στις πιο απρόσιτες περιοχές. Γι αυτό είναι εκτεθειμένοι ενώπιον του ελληνικού λαού. Γι αυτό είναι ποινικά και αστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι! Και να είναι σίγουροι, μ όλη την τρέλα και την αλλοφροσύνη, που τους δέρνει, οι ανόσιες αυτές πράξεις, τα ειδεχθή αυτά εγκλήματα, δεν θα μείνουν ατιμώρητα.
Πέραν αυτού όμως του αυτονόητου, είναι εύλογη η απορία : «Που είναι ολάκερη η λαλίστατη κατά τα άλλα αντιπολίτευση, όλων των κομμάτων; Μπλα μπλα μπλα. Κατά τα άλλα … μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει τσεπώνουν κι αυτοί, τους παχυλούς μισθούς (αποζημιώσεις τις λένε), που αδειάζουν, πάλι άμεσα ή έμμεσα με απάτη και φορομπηχτικούς κεφαλικούς φόρους του Μεσαίωνα από τους δοκιμαζόμενους, άνεργους πολίτες, που είχαν την ατυχία, να γεννηθούν στη χώρα των κακοποιών, των δοσίλογων, των λαμόγιων και των ηλιθίων.
Που είναι όλοι οι συλλογικοί φορείς κάθε είδους και σκοπού; Πάνω από όλα, που είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (τα σέβη μας κ. Πρόεδρε Πασόκε). Τα σέβη μας στις άλλες παρατάξεις του ΤΕΕ, που έβαλαν –για ευνόητους λόγους- την ουρά κάτω από τα σκέλη. Που είναι ο κατ επίφαση μαχητικός δικηγορικός σύλλογος; Που είναι τόσα άλλα Επιμελητήρια; Η Ακαδημία Αθηνών; Γιατί είναι απούσα η «διακριτή» δικαστική εξουσία; Οι επιστήμονες κάθε κλάδου; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Oι καλλιτέχνες; Απαξιώνουμε να αναφερθούμε στην εξωνημένη 4η εξουσία τα μμε, που έχουν αρπάξει –μεταξύ των άλλων- τις δημόσιες συχνότητες, για να υπηρετούν ξενόφερτα αντεθνικά συμφέροντα. Μα κι όλοι οι επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι; Παρόντες-απόντες όλοι τους. Ντροπή, αίσχος, κατάρα!
Μα και πάλι, όλοι αυτοί, δεν θα ήταν αρκετοί, για να διαπράξουν τόσα αναρίθμητα εγκλήματα τέτοιου μεγέθους, αν δεν είχαν να κάνουν με έναν λαό, ανεκτικό, αδιάφορο και …. βλάκα. Που είναι ακόμα στην … κοσμάρα του. Σε πλήρη σύγχυση και φορτωμένος ως ραγιάς και ηλίθιος με το ανυπόφορο φορτίο της συλλογικής ευθύνης. Ο «μαζί τα φάγαμε» έχει εισχωρήσει στο υποσυνείδητό του, που τον παθητικοποιεί και τον ναρκώνει. Τον κατακλέβουν από όλες τις πάντες κι αυτός έχει ακόμα τύψεις κι ενοχές. Εδώ καίγεται το σύμπαν κι αυτός βλέπει ατάραχος τις εκπομπές μαγειρικής και τις τούρκικες μη μεταγλωττισμένες σειρές στα κατάπτυστα κανάλια. Του παίρνουν «μπιτ παρά» (όχι μπιρ) τη δημόσια περιουσία του, βάζουν χέρι στις πενιχρές καταθέσεις του, του δημεύουν βίαια οτιδήποτε ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο, του βουτάνε τα αποθεματικά των ταμείων του, που τάχε άτοκα μια ζωή στην Τράπεζα «Ελλάδος», τον καταχρεώνουν μετακυλύοντας σε δημόσιο χρέος τα τραπεζικά δάνεια, και αυτός … σφυρίζει αδιάφορα… συμπεριφέρεται σαν υποτελής σαν εσαεί οφειλέτης, σαν καραμπινάτος βλάξ.
Σαν κατακλείδα –για να μη σκάσουμε από το κακό μας σήμερα- αντιγράφεται από το βιβλίο του ιστορικού Carlo Cipolla «Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας»: «Μετά τον Δαρβίνο γνωρίζουμε, πως έχουμε κοινή καταγωγή με τα κατώτερα μέλη του ζωικού βασιλείου. Και τα σκουλήκια, όπως και οι ελέφαντες αναγκάζονται, να υπομείνουν το καθημερινό τους μερίδιο από δοκιμασίες, παθήματα και κακουχίες. Τα ανθρώπινα όντα όμως, έχουν το προνόμιο, να είναι υποχρεωμένα, να υπομείνουν ένα επιπλέον φορτίο-ένα πλεόνασμα βασάνων, που δημιουργούνται καθημερινά από μία ομάδα ατόμων μέσα στο ίδιο το ανθρώπινο είδος. Αυτή η ομάδα είναι πιο ισχυρή κι από τη μαφία, … και κατευθύνεται από αόρατο χέρι. Είναι η μεγάλη ομάδα των ηλιθίων, που βρίσκονται ανάμεσά μας. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων. Ηλίθιοι ονομάζονται τα άτομα, που οι πράξεις τους (σ.σ. ή οι απραξίες τους) προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς τα ίδια να αποκομίζουν κέρδη, ενώ πιθανά, να υφίστανται ακόμα και ζημιές».
ΥΓ. Και ενώ είναι αδύνατο, να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα, που μας περιβάλλει, τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας, χλευάζοντας την.
Σημείωση Σίβυλλας: Μοντάζ "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου